Zoekt u een ledstrip?

Zoekt u een ledstrip? Dan bent u bij Ledstripkoning aan het goede adres. Dit bedrijf richt zich alleen op de ledstrip, het bedrijf is dus gespecialiseerd. Het bedrijf laat zich niet afleiden door andere producten en kan zich daarom volledig richten op de kwaliteit van de producten en het assortiment. LedstripKoning zit gevestigd in Den Bosch en werkt met een team van specialisten aan de ledstrip.

Ledstrip

Het bedrijf is gespecialiseerd in de ledstrip. Een ledstrip is overal toepasbaar. Het bedrijf biedt de volgende producten aan:

  • Tuinverlichting ledstrip: deze ledstrip is waterdicht en vormt een unieke tuinverlichting. Er is gebruik gemaakt van een kant-en-klaar ledstrip systeem dat speciaal ontwikkeld is voor buitengebruik. Er is keuze uit multicolor, enkele kleur en witlicht. Daarnaast heeft u de keuze om een DriBox bij het ledverlichting set te kopen. Met deze waterdichte box kunt u alle randapparatuur droog buiten neerzetten.
  • Trapverlichting ledstrip: dit zijn kant-en-klare sets. Waarbij u de keuze heeft uit met en zonder aluminium profiel. Daarnaast zijn de ledstrips eenvoudig te monteren, hierbij hoeft u niet te solderen. Daarnaast kunt u kiezen uit de volledige breedte of alleen het looppad. U kunt kiezen uit de kleuren warm wit en helder wit. U kunt een led profiel plaatsen om de ledstrip te voorzien van voetstoten en stof. 
  • Ledstrip op batterij: deze ledstrip is voorzien van een krachtige accu. Dit zorgt ervoor dat de ledstrip prettig in gebruik is. De keuze bestaat uit: RGB, RGB neon, RGBW, RGBWW, warm wit, helder wit en dual white. 
  • Ledstrip profielen: deze zorgen voor een egale verspreiding van het licht. Dit is een goede oplossing wanneer de led verlichting in het zicht ge├»nstalleerd moet worden. Door de matte cover ziet u de aparte led lampen niet meer. Deze strip kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.
  • Ledstrip aquarium: deze ledstrips zijn volledig waterdicht en speciaal gemaakt voor het aquarium. Daarnaast zijn ze zo goed en zorgvuldig mogelijk samengesteld om het aquarium te voorzien van verlichting. Met gebruik van de time Controler kunt u programma’s inrichten waardoor de vissen zich in de tropen wanen. 
  • Neon Ledstrip: deze ledstrip bestaat uit flexibel profiel, dit zorgt ervoor dat u de strip kan vormen naar wenst. Het heeft een langere levensduur dan traditionele neon verlichting, waterdicht, egale lichtlijn en keuren instelbaar maken.
  • TV ledstrip: een volledig kant-en-klaar systeem voor achter de tv.
  • Wifi ledstrip

Het bedrijf

De ledstripkoning gaat mee met de dalende prijs van LED verlichting in het algemeen, maar ook die van de ledstrip specifiek. Het bedrijf let scherp op de prijzen van diverse kwaliteitswinkels waardoor het altijd de beste prijs- en kwaliteitsverhouding kan aanbieden maar ook kan garanderen.

Prijs is belangrijk maar zal nooit ten koste mogen gaan van de kwaliteit. Alle ledstrips en accessoires zijn voorzien van de CE en RoHS keurmerken. De producten worden altijd getest voor het naar u verzonden wordt. De producten worden vanuit China ge├»mporteerd vanuit diverse fabrikanten waar het bedrijf al voor langere tijd samenwerkt, dit zorgt voor stabiliteit in de kwaliteit. 

Service is naast kwaliteit en prijs ook een belangrijk aspect. Service is uiteindelijk hetgeen waarmee het bedrijf de klant blijft verassen. 

Reageren is niet mogelijk