Zoekt u een goed isdn alternatief?

Wij hebben een oud bedrijf, maar alles functioneert nog alsof het gisteren was aangelegd. Zo hebben wij bijvoorbeeld een heel oud beveiligingssysteem maar wel een van de besten uit die tijd en dus hebben wij nooit enige behoefte gevoeld om op een ander systeem over te stappen. Wat echter een probleem is, is dat dit systeem met ISDN werkt en binnenkort wordt dat niet langer aangeboden. Dat is heel vervelend want wij moeten nu ineens op zoek naar een isdn alternatief. Wij hebben gekeken waar wij het beste een isdn alternatief zouden kunnen vinden, maar dat is nog niet zo eenvoudig te vinden. Je moet namelijk goed weten waar je moet zoeken en ook moet je zorgen dat je een isdn alternatief kunt vinden dat aan de eisen van je budget voldoet. Wij hebben een bedrijf dat goed loopt, maar het is niet zo dat wij het geld op onze rug hebben groeien. Wij zijn daarom gaan kijken naar mogelijkheden om een goed isdn alternatief te vinden en wij hebben toen gezien dat wij op het internet meerdere opties aangeboden kregen. Wij hebben toen bekeken wat de mogelijkheden waren die wij binnen ons bedrijf konden toepassen en ik moet u zeggen dat wij toen op de site van voicedata.nl terecht zijn gekomen. Deze site vonden wij meteen heel interessant. Als je hier namelijk gaat kijken, dan zul je zien dat deze site heel veel te bieden heeft. Voor ons was het dan ook fijn om te zien dat wij hier een isdn alternatief konden vinden. Wij wilden namelijk niet ons hele systeem moeten veranderen omdat dat nog heel veel duurder zou worden. Wij zijn daarom blij dat wij voicedata.nl gevonden hebben want deze mensen kunnen je helpen aan een heel goed isdn alternatief. Sterker nog, het isdn alternatief is niet alleen een vervanging, het is ook nog eens een verbetering. Genoeg reden voor ons dus om met deze mensen in zee te gaan. Wij hebben daarom gekeken wat de mogelijkheden waren van dit bedrijf en toen hebben wij even contact met deze mensen opgenomen. Wij hadden namelijk nog een aantal vragen over het isdn alternatief en wij wilden graag weten wat zij ons zouden aanbevelen.                            

Dit isdn alternatief is zelfs een verbetering! 

Wij hebben contact opgenomen met de mensen van voicedata.nl en wij hebben toen gehoord dat wij heel veel baat zouden kunnen hebben bij het isdn alternatief dat zij aanboden. Sterker nog, wij zouden niet alleen ons oude systeem kunnen gebruiken, wij zouden ook meer uit de lijn kunnen halen. Dat was mooi meegenomen. Wij hoefden daarom ook niet lang na te denken over het isdn alternatief dat wij hier aangeboden kregen.

Wilt u ook overstappen? 

Wij hebben bij voicedata.nl een heel goed  gevonden en wij zijn blij dat wij dit bedrijf gevonden hebben. Kortom;

  • Wij vonden hier een oplossing voor ons probleem 
  • Wij kunnen nu meer uit onze telefoonlijn halen 
  • Wij besparen aanzienlijk op onze kosten 

Kijk voor meer informatie zelf ook een keer op voicedata.nl. Daar kunt u zien welke mogelijkheden men allemaal te bieden heeft. 

Reageren is niet mogelijk