Zoekt u een autobedrijf nabij Doorn?

Woont u in het mooie heuvellandschap van Utrecht? Dan hebt u ongetwijfeld een auto om te forenzen naar uw werk in de Randstad. U woont trouwens dicht bij de hoofdstad van deze provincie dus een ritje naar deze stad is een prima alternatief voor het openbaar vervoer. Dankzij de auto bent u minder afhankelijk van externe factoren zoals vertragingen ook al moet u de files op de koop toenemen. Woont u in Doorn en zoekt u daarom naar een betrouwbaar autobedrijf bij Doorn? Dan bent u bij autobedrijfimminkhuizen.nl uit Langbroek aan het juiste adres. We zijn een gerenommeerd autobedrijf bij Doorn, voor u op nog geen 10 minuten rijden via de binnenwegen. Waarom zou u voor Autobedrijf Imminkhuizen kiezen en niet een ander garagebedrijf bij u in de buurt? We hopen u in deze tekst te overtuigen van onze service en kennis. Laten we voorop stellen dat dit autobedrijf bij Doorn een totaalbedrijf is. En dat bedoelen we op diverse manieren.

  • Zo mag u ten eerste vele services van ons verwachten. Denk aan reparaties en keuringen maar ook de inkoop en verkoop van occasions.
  • Ten tweede staat dit autobedrijf bij Doorn dag en nacht voor u klaar.
  • En ten derde helpen we u in alle fases van de autoreparatie of keuring door dit werk van u over te nemen en u tijdens het werk op de hoogte te houden van de status.

Een autobedrijf bij Doorn waar u op kunt vertrouwen

U wilt misschien uw auto langs brengen voor de verplichte jaarlijkse apk-keuring. Maar hoe weet u wanneer u weer aan de beurt bent? In principe kunt u dat op uw voorruit zien aan de meest recente sticker. Maar vindt u dat geen gezicht maar laat uw geheugen ook weleens te wensen over? Vul dan op de website van dit autobedrijf bij Doorn uw kentekennummer, naam en e-mailadres in. Want wij sturen u automatisch een e-mail als het weer zover is. Het is voor u te hopen dat een kleine beurt volstaat. Dat betekent dat we enkel olie gaan verversen net als andere vloeistoffen, uw wielen verwisselen voor winterbanden en de wielen voor u uitlijnen. Ook andere kleine reparaties vallen daaronder. Is er meer aan de hand en moeten er onderdelen vervangen worden? Dan nemen we altijd contact met u op. Een dergelijke grote beurt moet immers wel binnen uw budget passen. Zo kunt u er voor kiezen om een nieuwe uitlaat onder uw auto te laten zetten. Wilt u een gloednieuwe van hetzelfde merk? Dan bestellen we er een voor u. Wilt u liever een prima uitlaat van een andere wagen zoals een sloopauto of occasion? Ook dan kunnen we u van dienst. We vinden het belangrijk dat we iedereen kunnen helpen zodat u nooit een dief van de portemonnee bent.

Een ruit met een sterretje kunnen we vaak nog repareren

Ook voor reparaties die we tussendoor kunnen doen zoals het repareren van een ster in uw ruit of het verwisselen van een lekke band kunt u even langskomen in bij het autobedrijf bij Doorn. U hoeft niet een afspraak te maken hoewel dit wel wordt gewaardeerd. Op de website vindt u de openingstijden van onze werkplaats en ook de openingstijden van onze showroom. Via de site houden we u natuurlijk op de hoogte van veranderingen in onze showroom. Kom gerust eens langs om een proefrit te maken in een door ons opgeknapte tweedehandse auto. Natuurlijk krijgt u van ons een eerlijke prijs op de auto die u komt inruilen. Nog vragen? Klim dan in de pen of kom langs bij het autobedrijf bij Doorn.

Reageren is niet mogelijk