Zeer vakkundige haartransplantatie

Al enkele jaren had ik last van kaalheid. Het begon zeer klein en was bijna niet te zien, maar langzaamaan kwamen er steeds meer kale plekken in mijn haar. Aanvankelijk dacht ik dat het wel mee zou vallen, maar het proces ging toch een stuk sneller dan ik had verwacht. Na een tijdje begon het best wel storend te worden en voelde ik me er niet meer prettig bij. Daarom ben ik rond gaan kijken naar opties voor een haartransplantatie. Eerlijk gezegd wist ik zelf vrij weinig over dit soort behandeling. Een goede vriend van mij vertelde mij echter dat hij niet al te lang geleden ook een dergelijke behandeling had laten doen. Ik wist niet dat hij een haartransplantatie had laten doen; zo goed was het resultaat bij hem. Hij vertelde mij veel over zijn ervaring en dit klonk allemaal erg goed. Daarom ben ik ook op de website gaan kijken om meer te weten te komen over de haartransplantatie. Aan de hand van hun eigen informatie en verhalen van anderen die een haartransplantatie hebben laten doen, ben ik een stuk meer te weten gekomen over de transplantatie. Ik besloot daarom om contact te gaan opnemen met een medewerker om te kijken wat de mogelijkheden voor mij waren.

Een officieel erkende haartransplantatie

Behandelingen als een haartransplantatie komen erg nauw en het is daarom zeer belangrijk om bij een erkend en vakkundig bedrijf dit te laten doen. Bij Esteworld weet je zeker dat je goed zit. Het bedrijf is een gespecialiseerde kliniek dat zeer goed werk levert. Wanneer je hier een haartransplantatie laat uitvoeren, zal je het beste resultaat krijgen. Je kunt het bedrijf vertrouwen omdat:

  • De kliniek goedkeuring heeft van het Ministerie van Volksgezondheid
  • Het de ISO 9001 en TUV keurmerk heeft
  • Ook de Nederlandse haarstichting haar keurmerk heeft toegekend
  • De chirurgen allemaal lid zijn van de ISHRS, een erkende haarrestauratie autoriteit

Ook ik kan beamen dat mijn haartransplantatie van begin tot eind zeer vakkundig afgehandeld is. Ik voelde mij volkomen op mijn gemak en ik wist steeds precies waar ik aan toe was. Alle medewerkers waren zeer vriendelijk en professioneel. Ook de kliniek is erg professioneel ingericht. Op alle vlakken heeft Esteworld de zaken dus erg goed geregeld. Ben je ook op zoek naar een goede plek om een transplantatie uit te laten voeren? Dan kan ik deze kliniek zeker aanraden. Anderen die tegelijk met mij een transplantatie hebben laten doen, zeggen precies hetzelfde.

Snel herstel met VIP service

Een haartransplantatie is een ingrijpende behandeling die altijd tijd van herstel nodig heeft. Bij Esteworld wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken om het herstel zo snel mogelijk te maken. Zo kan je snel weer verder met je dagelijks leven. Bovendien krijg je bij een haartransplantatie altijd een gratis PRP-behandeling. Deze techniek helpt om wonden extra snel te laten herstellen. Bovendien heeft PRP een positief effect op de eigen haren, die daardoor sterker en dikker worden. Iedere haartransplantatie wordt uitgevoerd in de kliniek in Turkije. Ik werd echter van begin tot eind begeleid dankzij de VIP service van het bedrijf. Zelfs het vervoer van en naar het vliegveld werd voor me geregeld. Ik werd opgehaald en later weer afgezet op het vliegveld. Ik hoefde zelf dus nergens naar om te kijken. Mijn herstel verliep ook bijzonder snel. Voor, na en tijdens de behandeling verblijf je in een bijzonder luxe hotel. Daardoor kun je voldoende ontspannen en uitrusten, wat het herstel ook bevordert. Kortom, de service van Esteworld is zeer goed en voor alles wordt gezorgd. Heb je ook interesse? Kijk op de website of neem vrijblijvend contact op.

Reageren is niet mogelijk