Wilt u een product verpakken laten?

Wij hebben laatst per ongeluk een verkeerde bestelling geplaatst bij de groothandel. Wij meenden namelijk dat wij allerlei goederen hadden besteld die allemaal per stuk verpakt waren, maar toen wij deze goederen geleverd kregen, bleek dat deze allemaal in een grote verpakking zaten. Dat was heel vervelend om te merken omdat wij op deze manier namelijk de producten niet aan onze klanten konden verkopen. Deze willen de goederen namelijk per stuk verpakt hebben en dus hebben wij gekeken of wij een bedrijf konden vinden dat ons kon helpen met het product verpakken. Wij hadden een bedrijf nodig dat snel voor ons een product verpakken kon omdat wij onze goederen namelijk zo snel mogelijk in de winkel wilden leggen. Wij hebben daarom gekeken waar wij een specialist konden vinden die goed Wass in een product verpakken. Wij hebben besloten om maar even via het internet op zoek te gaan omdat wij het idee hadden dat wij hier waarschijnlijk de beste resultaten konden vinden. Dat bleek inderdaad het geval te zijn. Toen wij namelijk gingen googelen op ‘product verpakken’ kwamen wij terecht op de site van handmatig-verpakken.nl. Deze site hebben wij goed bekeken en wij lazen hier dat wij hier voor een goede prijs een product verpakken konden laten. Vandaar dat wij meteen even contact opgenomen hebben met de mensen van dit bedrijf omdat wij graag van hen wilden horen wat zij allemaal voor ons konden doen. Wij hebben toen te horen gekregen dat zij ons heel goed konden helpen met het product verpakken en dat zij al op heel korte termijn voor ons aan de slag konden gaan. Dat was waar wij naar op zoek waren en wij hebben daarom ook meteen gekeken hoe wij onze goederen bij dit bedrijf konden krijgen. Wij hebben toen het transport snel weten te regelen en vervolgens is dit bedrijf voor ons aan de slag gegaan met het product verpakken. Ik kan u zeggen dat wij heel blij waren dat wij zo snel een partner hadden gevonden want zo konden wij onze goederen al heel snel weer doorverkopen aan onze klanten. Deze stonden met smart te wachten op de producten dus wij waren blij dat wij dit bedrijf snel konden inschakelen om het product verpakken in goede banen te leiden. 

Wij zijn zeer tevreden over het product verpakken 

Wij hebben inmiddels onze goederen weer terug en ik kan u zeggen dat wij heel tevreden zijn over de geleverde service. Het product verpakken is heel professioneel uitgevoerd. Dat kan ook bijna niet anders wanneer je met een bedrijf in zee gaat dat al meer dan twintig jaar ervaring heeft met het product verpakken. Wilt u hen ook inschakelen? Kijk dan vooral even op handmatig-verpakken.nl

Wij gaan dit bedrijf vaker inschakelen

Wij zijn blij dat wij dit bedrijf hebben ingeschakeld omdat:

  • wij heel snel door hen geholpen konden worden 
  • wij onze goederen heel goed verpakt terug hebben gekregen 
  • wij voor een heel goede prijs zijn geholpen 

Wij gaan dit bedrijf zeer zeker vaker inschakelen want wij vonden de samenwerking heel erg prettig. Wij bevelen dit bedrijf daarom ook altijd aan!

Reageren is niet mogelijk