Wilt u de alimentatie wijzigen? We helpen u graag

Bij een scheiding komen heel wat gevoelens los. Door al die gevoelens hebt u misschien uzelf niet meer in de hand. U gaat te snel akkoord met een voorstel waar u later spijt van krijgen. Tot het meegeven van meubels tot aan de alimentatie. Wijzigen kan gelukkig in dit laatste geval altijd nog. Misschien hebt u de voogdij over uw kinderen gekregen en vindt u dat uw ex te weinig geld betaalt. Misschien kan die ander niet meer opbrengen en houdt het op, maar als dat wel degelijk het geval is dan kunt u het alimentatie wijzigen maar beter uitbesteden aan een advocatenkantoor. Neemt u bijvoorbeeld eens contact op met verweij-juristen.nl. Want een alimentatie wijzigen gaat meestal via de rechter. Soms komt het tot een schikking, maar als de andere partij het absoluut niet eens is met het alimentatie wijzigen, dan kan er aldus een rechtszaak ophanden zijn. U kunt pro deo een advocaat toegewezen krijgen door de rechtbank, als u geen geld hebt om dit zelf te betalen. Want iedereen heeft recht op een goede verdediging van zijn of haar rechten. U hebt immers naast uw inkomen extra financiƫn nodig om rond te kunnen komen. Want het opvoeden van een kind of meerdere kinderen zonder tweede partner is een zwaar gelag. U wilt daarom dat uw ex een duit in het zakje doet en daar hebt u waarschijnlijk absoluut recht op. Kijk daarom snel op onze website en neem vervolgens per mail of telefoon even contact op met onze advocaat familierecht. Natuurlijk kunt u tevens even langskomen op kantoor in Rotterdam.

Alimentatie wijzigen valt onder het familierecht

We zijn niet enkel gespecialiseerd in familierecht of het alimentatie wijzigen, er werken vele advocaten in ons kantoor met elk hun eigen discipline. Zoekt u bijvoorbeeld een advocaat om u te verdedigen in een strafzaak? Of hebt u een kwestie over de erfafscheiding? Wilt u weten welke juridische regels voor uw bedrijf gelden en wilt u de algemene voorwaarden voor uw onlangs opgerichte zaak even laten doornemen? Voor al deze klusjes hebben we experts klaarstaan die u tegen schappelijke tarieven kunnen helpen. Deze tarieven kunt u overigens op onze website terugvinden en we geven u tevens een overzichtelijke prijsopgave. We kunnen een prijs van te voren opstellen maar het kan ook huurbasis. Het is maar net wat u prettig vindt want bij ons is de klant de koning. Uw alimentatie wijzigen is een veel voorkomend probleem in Nederland. U kunt er bijvoorbeeld achter komen dat uw ex een flinke promotie heeft gekregen maar niets meer betaalt. Diegene kan zelfs diens verantwoordelijkheid over de opvoeding van zijn of haar eigen kinderen verwaarlozen. Genoeg redenen om in actie te komen want u hebt simpelweg recht op een stuk van zijn of haar salaris. Het was immers ooit uw gezamenlijke keuze om aan kinderen te beginnen. Dat is niet een afspraak waar de ander op terug kan komen.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek

  • We kunnen de alimentatie wijzigen voor alleenstaande ouders die te weinig krijgen van hun ex,
  • Maar het kan ook andersom het geval zijn: u wilt de alimentatie wijzigen omdat u vindt dat u te veel betaalt,
  • En voor diverse familierecht vraagstukken kunt u bij ons aankloppen. Denk aan de scheiding zelf, aan de verdeling van goederen, de voogdij, de naamswijziging of het regelen van de omgang.

Wij garanderen overigens een landelijke dekking en maken ons dan ook hard voor iedere inwoner in Nederland. Neem gelijk contact met ons Verweij Juristen op door ons online via de chat even een berichtje te sturen.

Reageren is niet mogelijk