Wil je een vakantiehuis huren in Spanje?

Hee bloglezers! Ik heb vandaag eindelijk weer tijd gevonden om wat voor jullie te schrijven. Het zal vandaag gaan over een vakantiehuis huren in Spanje. Het zonnetje kwam deze week al een paar keer te voor schijn. Komend weekend wordt het boven de twintig graden. Kortom: tijd om na te denken over de vakantie! Heb jij nog geen plannen en voel je er wel wat voor om een vakantiehuis te huren in Spanje? Dan is deze blog echt iets voor jou. Vorig jaar heb ik hier wel voor gekozen. Ik had simpelweg een top vakantie! Niet alleen omdat het huisje zo mooi was, maar nog veel meer. Dit ga ik jullie in dit artikel uiteraard allemaal vertellen. Ook geef ik je tips over hoe je het beste een vakantiehuis in Spanje kunt huren. Veel leesplezier allemaal en wie weet…. Fijne vakantie!

Een vakantiehuis huren in Spanje bij Interhome

Elk jaar is het weer een spannend moment bij ons thuis. Waar gaan we dit jaar heen op vakantie? Gaan we überhaupt? En blijven we dan in Nederland of kiezen we toch voor het buitenland? Vroeger wilde ik het liefst zo ver mogelijk weg. Van dit idee ben ik inmiddels al lang afgestapt. Je kunt in Nederland ook prima op vakantie. Alleen valt hier het weer vaak tegen. Zo was de keuze om een vakantiehuis te huren in Spanje snel gemaakt. Ik ben eigenlijk de regelneef van het gezin, dus ook deze taak was mijn verantwoordelijkheid. Geen probleem, harstikke leuk om te doen. Ik ben op het internet wat gaan rond speuren. Ik zocht op Google naar: “vakantiehuis huren Spanje” en ik kwam terecht op de pagina van Interhome.be. Interhome is een Belgische reisorganisatie die reizen aanbiedt naar verschillende bestemmingen. Een aantal van deze bestemming heb ik voor jullie opgesomd:

  • Andorra
  • Finland
  • Ierland
  • Italië
  • Mauritius
  • Nederland
  • Oostenrijk
  • Portugal 
  • Spanje
  • Zuid-Afrika

Mijn vakantie

Wij kozen er dus voor om een vakantiehuis te huren in Spanje. Het was een prachtig appartement aan de Costa Brava. Het dorpje waarin het zich bevond heet St Antoni de Calonge. Ons appartement dat heet Appartement Prestige. Die naam verdient het ook zeker. Het was een goed onderhouden en ruim appartement voor zes personen. Er waren drie slaapkamers. Ideaal! Mijn man en ik sliepen samen. Onze oudste sliep alleen. De twee jongsten sliepen bij elkaar op de kamer. Dit verliep prima. Iedereen was enthousiast over het idee om een vakantiehuis te huren in Spanje. De communicatie met Interhome verliep gelukkig soepel. Wij hadden heel wat vragen omtrent het vakantiehuis. Op een gegeven moment vroeg ik me af of de medewerkers van Interhome niet gek van mij werden. Gelukkig bleek dit niet het geval. Iedereen was bereid om mijn vragen te beantwoorden. Wat mij erg verbaasde is hoe simpel het is om een vakantiehuis in Spanje te huren. Jij geeft zelf je wensen en voorkeuren aan. Vervolgens wordt het echte werk je uit handen genomen door de organisatie Interhome. Wij hebben genoten van een heerlijke, onbezorgde vakantie. We kwamen als herboren weer terug. Wil jij ook een vakantiehuis huren in Spanje? Kijk snel eens op de website van Interhome (interhome.be) voor meer informatie. 

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk