Wijnglazen graveren? Dat is hier geen enkel probleem

Bij wijnwinst.nl bent u aan het juiste adres als u uw wijnglazen wilt graveren. Natuurlijk is dat een klus die u uitbesteedt. En het is dan ook helemaal niet vreemd dat u aanklopt bij de ware professional. We hebben namelijk meer dan 25 jaar ervaring met het wijnglazen graveren en ook met het bedrukken van wijnglazen, champagneglazen, bierglazen en porselein. Gaat u een hotel openen, een restaurant beginnen of hebt u al een dergelijke gelegenheid maar is het de hoogste tijd om het servies te vernieuwen? Dan is Wijnwinst het aangewezen bedrijf voor al uw drukwerk. U begrijpt dat we dientengevolge enkel grote bestellingen aannemen en we richten ons dus op een zakelijke doelgroep. Voor kleine drukwerken kunt u ongetwijfeld elders terecht. Wilt u bijzondere wijnglazen graveren om weg te geven als relatiegeschenk aan uw personeel en klanten? Een uitstekend idee om eens op een originele manier uw personeel te bedanken voor een jaar van hard werken. Zet er uw bedrijfsnaam op in combinatie met bijvoorbeeld de slogan van het bedrijf. Als u liever niet de wijnglazen graveren wilt maar juist wilt bedrukken met bijvoorbeeld een leuke afbeelding van het kantoor of natuurlijk uw bedrijfslogo, dan bent u tevens bij ons aan het juiste adres. We maken daarbij gebruik van zeefdruk en transferdruk en we zijn dan ook van alle markten thuis.

We kunnen snel ook uw wijnglazen graveren

Voor het wijnglazen graveren zijn er twee methodes die gebruikt kunnen worden en die willen we hieronder even kort uiteenzetten:

  • De meer achterhaalde of ouderwetse methode van het wijnglazen graveren is etsen. Met waterstoffluoride en ammoniumfluoride wordt uw bedrijfsnaam of uw logo aangebracht op een mal. Die mal wordt vervolgens aangebracht op het glas waarna het glas wordt ondergedompeld in zuur. Er ontstaat dan een chemische reactie waarbij de ets zich hecht aan het glasoppervlak.
  • Etsen wordt tegenwoordig niet meer zoveel gebruikt, al was het enkel vanwege de strenge overheidseisen. We gebruiken dan ook doorgaans de veel veiligere manier: de laser. Het is een moderne manier waarbij we tot op zeer klein detail kunnen werken. Naast het wijnglazen graveren kunnen we ook diverse versieringen aanbrengen om het glas verder op te leuken.

Laat het wijnglazen graveren dus maar aan ons team over, dankzij onze geweldige lasers is wijnglazen graveren voor ons een peulenschil zodat we in snel tempo kunnen werken en dus ook spoedig uw bestelling kunnen afleveren. U kunt online bekijken hoe het wijnglazen graveren met de laser precies werkt. er staat een interessante film op onze website die u via YouTube kunt zien. Bent u geheel overtuigd? Klim dan in de pen en schrijf ons een e-mail. Vertel ons hoe groot de bestelling is die u wilt gaan plaatsen, welke informatie er op de glazen moet komen staan en wanneer u de bestelling wilt ontvangen. Op basis van deze gegevens stellen we een vrijblijvende offerte op die u deze middag al in uw inbox mag ontvangen.

Naast graveren is bedrukken een goede optie

Gaat het om een groot logo dat u op een wijnglas of kopjes wilt bedrukken? Dan is de transferdruk wellicht een betere optie omdat er niet in nauwkeurig detail gewerkt hoeft te worden. Overigens brengen wij deze transfers met de hand aan, dus er komt nog heel wat precisiewerk bij kijken. Mocht u nog enige vragen hebben dan staat het u natuurlijk vrij om ons te benaderen. We staan 24 uur per dag voor u klaar via de mail en u kunt daarnaast tijdens kantooruren bellen met onze klantenservice. Vergeet u niet om onze site te beoordelen?

Reageren is niet mogelijk