Werkt u al met deze multichannel software?

Onze winkel kreeg de afgelopen jaren zoveel bezoekers dat het voor ons een logische stap was om een tweede vestiging te openen bij ons in de stad. Wij verkopen namelijk tudnartiekeln en omdat wij gevestigd zijn in een landelijke regio, zal het u waarschijnlijk niet verbazen dat wij veel klanten in onze winkels kregen. Wij hebben ook altijd een site gehad waar wij goederen verkopen en toen wij de tweede winkel hadden geopend, hebben wij gemerkt dat wij een probleem hadden. Wij hebben namelijk gemerkt dat wanneer je op meerdere locaties verkoopt, je niet altijd meer kunt zien wat je nog wel en wat je niet meer op voorraad hebt liggen. Genoeg reden dus om een keer te gaan kijken of wij met goede multichannel software konden gaan werken. Wij hebben namelijk gemerkt dat wij vaak problemen hadden met de verkoop. Goederen bleken dan al verkocht te zijn terwijl ze op de site nog aangeboden werden. Wij wilden daarom graag met goede multichannel software gaan werken omdat wij wisten dat goede multichannel software dergelijke problemen zou kunnen voorkomen. De vraag was toen even waar wij onze multichannel software zouden moeten inslaan en wij hebben toen goed onderzoek gedaan naar de mogelijkheden. Wij hebben gemerkt dat wij het beste even naar de site van novulo.com konden gaan kijken. Deze mensen hebben namelijk heel veel interessante mogelijkheden te bieden en wij wilden daarom graag even kijken of wij hier ook goede multichannel software zouden kunnen vinden. Wanneer dit het geval was, wilden wij graag met hen in zee gaan, maar eerst wilden wij graag meer weten over hun multichannel software. Wij hebben toen eerst de site van dit bedrijf even goed doorgenomen en toen hebben wij gezien dat deze mensen ons heel veel te bieden hadden en dus wilden wij graag met hen in zee gaan. Hun multichannel software zag er heel goed uit en het zou voor ons veel kunnen opleveren wanneer wij met deze multichannel software zouden gaan werken. 

Deze multichannel software bevalt ons heel erg goed 

Wij zijn blij dat wij deze multichannel software hebben gevonden. De mensen van novulo.com konden ons heel goed uitleggen wat wij allemaal konden met deze multichannel software en wij waren blij dat wij zagen dat wij onze problemen goed zouden kunnen oplossen met deze multichannel software. Wij hebben daarom ook meteen spijkers met koppen geslagen en wij hebben meteen een samenwerking met dit bedrijf opgestart. Inmiddels werken wij al een tijdje met hun multichannel software en dat bevalt ons echt heel erg goed. 

Wilt u meer weten? 

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden van dit bedrijf, dan raad ik u aan om:

  • Even naar novulo.com te surfen 
  • Te lezen wat deze mensen voor u kunnen doen 
  • Een afspraak in te plannen met een van de mensen van dit bedrijf 

Ik hoop dat u hier net zo goed geholpen kunt worden als dat wij zijn geholpen. Wij merken dat wij nu geen problemen meer hebben binnen ons bedrijf en dat was precies wat wij wilden.                                               

Reageren is niet mogelijk