Werken met het Document Management Systeem

Werk jij binnen jouw bedrijf met een hoop klanteninformatie? Verstuur je regelmatig documenten die er goed uit moeten zien? Dan kan het heel erg slim zijn om te kiezen voor het aanschaffen en gebruik maken van een Document Management Systeem. Dit systeem heeft uiteenlopende voordelen:

  • Tijdbesparing bij documentcreatie
  • Juiste verwerking van persoonlijke informatie
  • Professionele uitstraling

Wanneer je documenten verstuurt naar klanten, dan wil je natuurlijk dat dit er professioneel uitziet. Maar dit is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Er gaat vaak veel tijd in zitten en dan soms lukt het nog niet om het er goed uit te laten zien. Als je dit niet professionaliseert, dan gebeurt het ook vast met enige regelmaat dat er fouten zitten in de documentatie. Zeker als het aankomt op persoonlijke informatie is dit een foute zaak. Tenslotte is dat niet waar je naar op zoek bent. Je wilt dat het allemaal goed gaat en dat al je documenten er even professioneel uitzien. Laat dat nu precies zijn wat je voor elkaar krijgt met het Document Management Systeem van iWRITER. Bij dit bedrijf begrijpen ze hoe moeilijk het kan zijn om een goed Document Management Systeem te vinden en daarom hebben zij dit bijvoorbeeld voor je ontwikkelt. Ze hebben zelfs de mogelijkheid om een digitale handtekening te creëren en zo alles nog makkelijker te maken.

Onderteken uw documenten met de digitale handtekening

In het Document Management Systeem kun je zelf een huisstijl ontwikkelen en deze altijd aanhouden. Door ook de klantgegevens die je verzamelt, hierin op te slaan heb je dit altijd bij de hand en kun je dit makkelijk verwerken in de documentatie. Dankzij de digitale handtekening hoef je niet meer uren te besteden met het ondertekenen van officiële brieven. Het enige wat je moet doen is je handtekening digitaliseren, wat overigens heel erg makkelijk is in dit systeem, en je kunt er direct mee aan de slag. Het enige wat jouw assistente dan nog hoeft te doen, is jouw handtekening onder de brief te plakken en deze te versturen. Dit kan dus zowel digitaal of door het uit te printen en in een envelop te versturen. Die keuze is uiteraard geheel aan jou. De digitale handtekening zal er in ieder geval voor zorgen dat je alle documenten in het Document Management Systeem heel erg eenvoudig kunt ondertekenen. De tijd die je hiermee bespaart kun je dan weer goed aan iets anders besteden. En dat zal geen enkele ondernemer vervelend vinden!

Aan de slag met het systeem

Een nieuw systeem is natuurlijk altijd even wennen, maar je zult al snel merken dat het Document Management Systeem en de digitale handtekening heel erg eenvoudig werken. Voor je het weet ken je niet anders meer. Het is fijn dat je niet alleen tijd bespaart, maar met het Document Management Systeem en de digitale handtekening ook de manier gevonden hebt om altijd professioneel ogende documenten te versturen waarin ook nog eens goed wordt omgegaan met de persoonlijke informatie die daarin vermeld wordt. Kies er daarom vandaag nog voor om hierop over te stappen. Je kunt meer informatie vinden op de website van het bedrijf iWRITER. Als er iets is wat niet helemaal duidelijk is of waar je graag meer informatie over wilt, dan raden we je aan om contact op te nemen met het bedrijf en zo alles te weten te komen. Als je nog twijfelt of dit wel de beste oplossing is voor jouw bedrijf, dan kunnen we je eigenlijk wel garanderen dat dit het geval is. Wie vindt dit tenslotte niet handig?

Reageren is niet mogelijk