Wat is kaalheid?

Kaal worden kan iedereen overkomen, maar toch zitten veel mensen met de vraag “wat is kaalheid?” en dat is natuurlijk niet zo gek. We vinden het allemaal toch wel prettig om een volle bos haar te hebben. Er kunnen echter verschillende redenen zijn waarom je (ineens) kaal wordt.

  • Ouderdom
  • Stress
  • Ziekte

Sommige vormen van haarverlies zijn tijdelijk, andere zijn juist blijvend. En het is met name de laatste variant waar mensen een stuk minder blij van worden. Niemand vindt het leuk om kaal te worden. Of je nu man of vrouw bent. Daarom is het de laatste jaren ook heel erg in trek om te kiezen voor een haartransplantatie. Maar voordat je hiervoor kiest is het natuurlijk wel zo fijn om een antwoord te krijgen op de vraag “wat is kaalheid?” en ook hoe je het bijvoorbeeld kunt voorkomen. Als je eenmaal kale plekken op je hoofd hebt, dan kan een haartransplantatie hier uitkomst in bieden. Het is echter niet een manier om het kaal worden ook te stoppen. Uiteraard kun je er wel op rekenen dat er tijdens de behandeling rekening gehouden wordt met eventuele andere plekken op het hoofd waar de kaalheid door kan zetten. Wat is kaalheid? Het geven van een antwoord op deze vraag is zowel simpel als ingewikkeld. Kortgezegd is het natuurlijk het verliezen van je (hoofd)haar, maar het kan ook zoveel meer zijn dan dat. Onder andere daarom is het zo belangrijk om te weten waar het verliezen van je haar nu precies vandaan komt.

Wat is kaalheid en hoe kom ik er vanaf?

Een van de meest gestelde vragen die wij krijgen is niet eens “wat is kaalheid?”, maar voornamelijk “hoe kom ik er vanaf?”. Het is natuurlijk niet zo gek dat mensen meteen overstappen op deze vraag. Tenslotte is het voor niemand leuk om kaal te worden. Voor een man is het iets gewoner dan voor een vrouw. Als je als vrouw kaal wordt dan wil je dit zo snel mogelijk oplossen. Er zijn dan eigenlijk twee dingen die je kunt doen. Ten eerste is een haartransplantatie bij Esteworld ideaal om de kale plekken op je hoofd weer op te laten vullen. Als je echter op gaat zoeken “wat is kaalheid?”, dan zul je er ook achter komen dat er speciale medicatie en shampoos zijn waarmee je aan de slag kunt gaan. Over het algemeen is het effect hiervan dat de haaruitval zal stoppen. Er is echter nog geen middel gevonden om het haar op de kale plekken van je hoofd ook weer terug te laten komen. Hiervoor blijft de haartransplantatie van Esteworld toch de ideale keuze voor.

Medicatie of shampoos

Je bent kaal aan het worden en je hebt inmiddels het antwoord op de vraag “wat is kaalheid?” gevonden, wat is dan de volgende stap die je gaat ondernemen? Wanneer je inderdaad wilt gaan kiezen voor een speciale medicatie of shampoo, dan is het heel erg aan te raden om heel erg goed te letten op wat je precies aanschaft. Als je op de website van Esteworld op zoek gaat naar een antwoord op de vraag “wat is kaalheid?” dan is een van de dingen waar je achter zult komen, dat er een heleboel middelen op de markt zijn die beweren dat zij je van de kaalheid af kunnen helpen. Er zijn echter maar een aantal producten die ook echt wetenschappelijk bewezen zijn en je dus kunnen helpen om het kaal worden tegen te gaan. Als jij wilt meer wilt weten over “wat is kaalheid?” en wat je daar tegen kunt doen, kijk dan op de website van Esteworld of neem contact met ze op.

Reageren is niet mogelijk