Vps hosting Nederland

Bij het beheren van een website is professionele vps hosting Nederland nodig. Een website zonder hosting is niet mogelijk. Daarom zoeken veel ondernemers of andere initiatiefnemers met een website, een geschikte partij om hosting onder te brengen. Xitens is een van de vele aanbieders voor een professionele hosting. Dit gaat gepaard met de aanvraag van een domeinnaam en de aanwezigheid van servers en SSL certificaten. Allemaal details die geregeld moeten worden voor het beheer van een website. Door een hosting te hebben met een goede betrouwbare server, bent u verzekerd van veilige opslag en een snelle website. Beiden zijn essentieel en daarom een goede reden voor het vinden van een betrouwbare vps hosting Nederland. Xitens levert een hoogwaardige kwaliteit aan hosting. Een waar u als website-eigenaar van op aan kunt. Niet alleen voor uw website, maar ook in geval van vragen of problemen. Weinig mensen beschikken over de benodigde kennis voor het onderhoud van een website. Daarom wilt u ook een goede partij waar u op kunt terugvallen. Een die niet alleen uw vraag beantwoord, of uw probleem oppakt, maar ook een die verder denkt en met goede oplossingen komt voor een goede vps hosting Nederland.

Wat kunt u verwachten van vps hosting Nederland?

Bij het uitzoeken van een vps hosting Nederland bent u al op de hoogte van de vereisten die hiermee gepaard gaan. Maar wat kunt u verwachten als dit eenmaal is afgesloten? Met een VPS is er sprake van een Virtual Private Server. Dit houdt in dat een hoofdserver is opgedeeld in kleinere onderdelen. U maakt gebruik van zo’n deel van de server die bij Xitens is aangesloten. Via Xitens krijgt u zelf de controle over deze server. U kunt deze zelf starten, stoppen, uitschakelen en opnieuw installeren. Hiervoor krijgt u beschikking over de SolusVM controle paneel. Naast de aanwezigheid van een server, zijn de volgende punten ook van belang voor het afsluiten van een geschikte vps hosting Nederland:

  • Aanmaken van back-ups
  • Beschikbare schijfruimte
  • Aantal gekoppelde e-mailaccounts
  • Hoeveelheid dataverkeer
  • Aantal subdomeinen

Niet iedere website vereist hetzelfde aantal backups of schijfruimte. Het zou daarom niet eerlijk zijn als u veel moet betalen voor een dienst waar u minimaal gebruik van maakt. Daarom biedt Xitens meerdere pakketten aan voor hun vps hosting Nederland. Wat in deze pakketten inbegrepen zit leest u op de website xitens.nl. De pakketten Basis, Medium en Groot staan naast elkaar weergegeven, waardoor de lijsten overzichtelijk met elkaar te vergelijken zijn. Dit geldt ook voor de pakketten VPure SSD X1, VPure SSD X4 en VPure SSD X6.

Waar denkt Xitens aan?

Xitens houdt het niet alleen bij de vps hosting Nederland. Zij willen een totaalpakket aanbieden, zodat u zo optimaal gebruik kunt maken van de hosting. Zo verzorgen zij ook een goede aansluiting met verschillende besturingssystemen. Ze bieden templates die al vooraf zijn geïnstalleerd met een basisinstallatie van Linux of Windows. Verder bieden zij vps hosting Nederland aan in combinatie met systemen als WordPress en Joomla. Het beheer van een website gaat niet zonder de aanwezigheid van een besturingssysteem en een CMS-systeem als WordPress. Daarom is het belangrijk dat de hosting hierop goed is aan te sluiten. Geen een website kan meer zonder een SSL certificaat en ook deze kan verzorgd worden met de vps hosting Nederland. SSL staat voor Secure Sockets Layer. Dit is gekoppeld met een protocol voor de beveiliging van de websites en transacties en zorgt ervoor dat de data veilig verstuurd wordt. Met het SSL certificaat wordt ook de identiteit van uw website verzekerd en zijn bezoekers er zeker van dat het gaat om een veilige betrouwbare website.

Reageren is niet mogelijk