Voor al uw tuinhout bent u bij Tuindomein aan het goede adres!

Bij Tuindomein verzorgen we al meer dan vijftien jaar voor al meer dan 30.000 klanten niet alleen maar allerlei voorwerpen voor in de tuin zoals schuttingen, blokhutten, en vlonders. Ook kan iedereen die zelf aan de slag wil bij ons terecht, want wij leveren allerlei materiaal dat u daarvoor nodig kunt hebben. Wilt u bijvoorbeeld een tuinhuisje bouwen, geheel naar eigen wensen en inzicht? Voor het tuinhout dat u daarvoor nodig hebt, bent u bij ons aan het goede adres! Zo kunt u beginnen aan uw droomproject. Of u nu planken met rond geschaafde hoeken nodig hebt, glad geschaafde of juist grof geschaafde hoeken, planken met groeven of planken met reliëf nodig hebt, bij Tuindomein.nl vindt u al het tuinhout dat u zou willen gebruiken. Ook als u wel graag zelf bezig bent, maar niet per se alles hoeft te maken biedt Tuindomein uitkomst. Want dan kunt u gewoon bepaalde onderdelen die wij op voorraad hebben liggen, bij ons bestellen. Zo kunt u verschillende onderdelen voor een blokhut gewoon bij ons bestellen en daarna zelf in elkaar zetten. Ook zijn ramen en deuren natuurlijk wel handig om niet helemaal zelf te hoeven maken. Wat voor plannen u ook heeft, het tuinhout dat u hiervoor nodig hebt kunt u vinden bij Tuindomein. Kortom: voor al uw tuinhout bent u bij Tuindomein aan het goede adres.

De uiteenlopende toepassingen van tuinhout

De benaming tuinhout is eigenlijk een verzamelnaam voor alle soorten hout die in de tuin gebruikt kunnen worden. De toepassingen ervan lopen dan ook enorm uiteen. Een greep uit de mogelijkheden die u hebt met het hout dat u bij Tuindomein bestelt:

  • Schutting;
  • Blokhut;
  • Vlonder voor bijvoorbeeld een terras;
  • Tuinhuis;
  • Palen of schuttingen voor een afscheiding;
  • Overkappingen;
  • Afdakjes;
  • Boomhut voor de kinderen;

Al deze bouwwerken kunt u zelf maken met het juiste materiaal, waarbij Tuindomein u kan helpen. Maar ook voor de tuinbezitter die niet de meest handige doe-het-zelver is, biedt Tuindomein uitkomst. Wij hebben namelijk ook een ruime keus in allerlei voorwerpen die wij al voor u hebben ontworpen en in elkaar gezet. Zo kunt u bij ons al een prieel kopen voor maar 649 euro! Maar ook voor luxere smaken hebben we alles in huis. En ook al komt het ontwerp van ons, u kunt uw prieel aanpassen aan uw smaak door bijvoorbeeld een bepaalde kleur dak te kiezen, of een bepaalde bewerking van het hout. Bij Tuindomein hebben we alles in huis om het voor u buitenshuis zo aangenaam mogelijk te maken!

De beste keus maken

Elke klus is natuurlijk verschillend, en daarom is het van belang precies de goede soort tuinhout te kiezen. Bij Tuindomein heeft u erg veel keuze: op het moment bieden wij wel 165 producten aan die onder de categorie tuinhout vallen. U kunt zich wel voorstellen dat er dus ontzettend veel mogelijkheden zijn. U kunt bijvoorbeeld niet alleen kiezen voor planken of palen, maar ook hoe lang en dik deze dan zijn, en de bewerking die op dit tuinhout is uitgevoerd. U heeft dan de keuze uit onbehandeld, geïmpregneerd (door middel van druk of onderdompeling) of gespoten tuinhout. Onbehandeld hout kunt u natuurlijk zelf behandelen door middel van beits of lak, op de manier die u het mooist vindt en het beste bij uw project past. Het meeste tuinhout dat wij verkopen komt van naaldbomen. Het is namelijk zo dat grenen, vuren en larikshout het beste gedijen onder de omstandigheden van een Nederlandse tuin. Ook verkopen wij bij Tuin domein tropisch hardhout, dat erg lang mee gaat.

Reageren is niet mogelijk