Voor activiteiten in Schiedam kunt u terecht bij café De Nieuwe Brug

Het vinden van activiteiten in Schiedam kan een hele opgave zijn. De activiteiten in Schiedam moeten passen bij het gehele gezelschap en daarnaast ook gezellig zijn en niet te moeilijk. Bij Café De Nieuwe Brug vindt u verschillende activiteiten in Schiedam die niet alleen gezellig zijn, maar ook zorgen voor een feest. Onze activiteiten in Schiedam zijn daarnaast altijd voor een schappelijke prijs, waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Dus houdt u van gezelligheid en een feestje? Kom dan onze activiteiten in Schiedam doen en geniet van een dagje of avondje uit met familie of vrienden.

Verschillende activiteiten in Schiedam voor een gezellige avond

Onze activiteiten in Schiedam zijn voor jong en oud. Wij zorgen namelijk dat het voor iedereen gezellig en toegankelijk is, waardoor u de activiteiten in Schiedam kunt doen onder het genot van een drankje. Bij ons café kunt u de volgende activiteiten doen:

  • Een potje darts
  • Biljarten
  • Live muziek bijwonen
  • Competities

Onze activiteiten in Schiedam bestaan zoals u ziet uit een breed scala. Wij beschikken over pool- en biljarttafels daarnaast ook over een aantal dartborden. Er is altijd wel iemand die met u een van deze spelletjes wilt spelen of u neemt gewoon een aantal vrienden of familie mee om tegen elkaar te kunnen strijden om de eerste plaats. Deze activiteiten in Schiedam kunt u doen onder het genot van een drankje en een praatje. Daarnaast kunt u ook regelmatig terecht voor competities in deze sporten. Wij organiseren namelijk verschillende activiteiten in ons café in Schiedam om er met zijn allen een gezellige avond van te maken. Daarnaast komen er ook regelmatig bands of artiesten optreden. Zo kunt u genieten van live muziek terwijl u een praatje maakt met uw gezelschap. Al deze feestavonden worden van te voren op Facebook aangekondigd. Houdt daarom onze pagina goed in de gaten, zodat u nooit een avond mist en altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws. Een voorbeeld van zo’n avond is bijvoorbeeld de Hollandse Feestavond, waarbij alle grote Nederlandse hits voorbij komen. Dat is meezingen geblazen. Er zijn dus altijd activiteiten in Schiedam te beleven die aan al uw wensen aansluiten en waarbij u gegarandeerd een leuke avond heeft. Kom daarom snel langs in ons café om te ontdekken waarom onze activiteiten een groot succes zijn.

Ontdek onze mogelijkheden rondom zaalverhuur

Café De Nieuwe Brug is uw café waar u terecht kunt voor activiteiten in Schiedam. Wij zijn gevestigd aan het water, waardoor u in de zomer heerlijk buiten in de zon kunt zitten op ons terras. Wij houden van gezelligheid en van een feestje en dat ziet u ook terug in ons café. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd, zodat u gegarandeerd een leuke avond heeft. Daarnaast kunt u ook onze zaal afhuren voor feesten en partijen, zodat u uw privé feest bij ons kunt vieren. Indien u het niet erg vindt om tussen onze stamgasten te zitten, kunt u natuurlijk ook gewoon het feest openbaar houden. Bij ons is alles mogelijk, terwijl u zich geen zorgen hoeft te maken om bijvoorbeeld de catering op uw gelegenheid. Wilt u meer informatie over onze zaalverhuur of de activiteiten die wij organiseren? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://cafe-denieuwebrug.nl/. U kunt ook ons contactformulier invullen. Onze medewerkers komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug. Wij houden van persoonlijk contact, dus u bent te allen tijde van harte welkom in ons café om de mogelijkheden te bespreken en gelijk ons café en de zaal te bekijken.

Reageren is niet mogelijk