Verhuisdozen online bestellen?

Voor iedereen die gaat verhuizen, komen de verhuisdozen ook om de hoek kijken. Alle inboedel moet immers overgebracht worden naar de andere woning. Bij verhuisdozenstore kunt u gemakkelijk online verhuisdozen bestellen in allerlei soorten. Hiermee kiest u voor een goedkope keuze van professionele kwaliteit.

Waarom verhuisdozen bestellen? 

Als er allemaal spullen verhuist moeten worden dan is het handig om gebruik te maken van verhuisboxen. Deze boxen helpen spullen, zowel zwaardere als lichtere, veilig over te brengen van A naar B. Hierbij komt goede bescherming kijken zodat spullen niet beschadigd raken. Alle verhuisdozen van verhuisdozenstore zijn op voorraad en kunnen in verschillende aantallen geleverd worden. Wanneer u de dozen besteld worden zij zo snel mogelijk bij u thuisgebracht. Weet u niet helemaal zeker welke verhuisdozen geschikt zijn? Wij denken graag met u mee over de geschikte boxen. 

Aantal verhuisboxen

Het is eerst belangrijk om te weten hoeveel verhuisboxen u nodig heeft bij uw verhuizing. Geen idee ervan? In het onderstaande rijtje kunt u zien hoeveel boxen u ongeveer nodig hebt voor het aantal personen in het huishouden, namelijk: 

  • 1 persoon = 20 dozen
  • 2 personen = 30 dozen
  • 3 personen = 40 dozen
  • 4 personen = 60 dozen
  • 5 personen = 80 dozen

Zodra u de hoeveelheid dozen weet bent u al een stap verder. 

Verhuisdozen: soorten

Nu u het aantal dozen weet is het belangrijk om na te gaan welke soorten dozen u wilt bestellen. Bij verhuisdozenstore.nl zijn er vier soorten dozen, namelijk:

  • Budget
  • Standaard
  • Professioneel
  • Premium

Budget

Met budget verhuisdozen bent u het goedkoopste uit. Hier heeft u veel dozen voor minder geld. Het draagvermogen van deze dozen zijn 20 kilo. En als u kijkt naar het type vouw dan gaat dit om een insteekvouw. De dikte van het karton is enkelgolf 3mm en dit kan een nadeel zijn. Met deze verhuisdozen kunt u dus geen extreem zware objecten of spullen verhuizen, hiervoor zijn de dozen te licht. Deze dozen zijn dus erg geschikt wanneer u minder zwaardere voorwerpen moet verhuizen. 

Standaard

De standaard verhuisdoos is één van de meest bestelde dozen. Deze standaard doos kan een gewicht dragen van 30 kilo. Het type vouw is autolock en is dus net anders als die bij de budget doos. Wel heeft deze doos net zoals de budget doos een dikte van enkelgolf 3mm. Deze doos wordt veel gebruikt voor het verhuizen van normale spullen. De doos kan een gewicht van 30 kilo dragen waardoor het net wat steviger is dan de budget doos. 

Professioneel

Met de professionele boxen kunt u wel gewichten van 50 kilo verhuizen. Deze dozen zijn een stuk steviger dan de bovengenoemden en maakt ook gebruik van autolock als type vouw. Deze dozen zijn een stuk steviger omdat het dikte van het karton dubbelgolf 5mm is. Hierdoor bent u verzekerd dat zwaardere spullen de verhuizing beter doorstaan. 

Premium

De premium boxen zijn van de beste kwaliteit. Deze boxen kunnen zelfs 100 kilo dragen. De box heeft een insteekvouw en zijn erg geschikt om de zeer zware spullen te dragen. De box heeft als karton dubbelgolf 5mm waardoor de box extra sterk is. Het nadeel van deze verhuisdoos is dat de kosten hoger zijn. U krijgt dus voor meer geld minder boxen. 

Andere dozen

Naast de bovengenoemde verhuisdozen, heeft u ook nog de keuze uit andere verschillende dozen die wel eens van belang zouden kunnen zijn bij het verhuizen van uw spullen. Denk hierbij aan een boekendoos, archiefdoos en een kledingdoos. Het is dus verstandig om naast de verhuisboxen ook dit soort dozen aan te schaffen zodat u goed voorbereidt bent. 

Reageren is niet mogelijk