Snel uw auto verkopen?

Wilt u graag snel uw auto verkopen via het internet? Neemt u in dat geval een kijkje op onze website. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het vinden van een geïnteresseerde. Het komt meestal aan op het vinden van een goede dealer zoals een garagebedrijf bij u in de buurt. U wilt daar natuurlijk zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn maar u wilt wel een eerlijk bod ontvangen. Uw auto verkopen doet u door eerst even een kijkje te nemen op autoinkoopspecialist. Want daar kunt u direct uw kentekenplaat opgeven. We gaan voor u op zoek naar geïnteresseerde opkopers zodat u binnen een dag al een mooi bod ontvangt in uw inbox. Het is geheel aan u om met diegene te onderhandelen. Niets moet, alles mag. Dat betekent dat u uw auto ook verkopen kunt na een tweede, derde of achtste poging. Want we gaan telkens op zoek naar de beste aanbieding. We hebben namelijk in onze database meer dan 5000 verschillende dealers en ander opkopers. Denk aan sloperijen, garagebedrijven, liefhebbers en ga zo maar door. Op basis van uw kenteken weten wij precies wat voor vlees er in de kuip ligt. Dat is het handige aan deze code. Want het geeft informatie of het merk, model, bouwjaar, de kilometerstand en wanneer u de laatste apk-keuring hebt laten uitvoeren.

Een auto verkopen was nog nooit zo eenvoudig

Uw auto verkopen wordt zo wel erg eenvoudig. Als u namelijk akkoord bent gegaan met het bod dan regelen we al het papierwerk. Bij de overdracht ontvangt u direct de betaling en een geldige RDW vrijwaring zodat u niet langer verantwoordelijk bent voor de wagen. De betaling geschiet tevens zoals u dat wilt. Zo kan het direct op uw bankrekening worden bijgeschreven. Maar als u het liever in cash wilt ontvangen, dan is dat ook een optie. Diverse bedrijven vinden het namelijk prettig om in cash betaalt te krijgen, dus dan hoeft u niet naar de bank toe om geld op te nemen. Met meer dan 1 miljoen getaxeerde auto’s sinds 1998 mag u er wel vanuit gaan dat we weten waar we over spreken. Een zeer groot percentage heeft daarvan via onze site hun auto verkocht. Klinkt u dat als muziek in de oren? Haast u dan naar de website en meldt u en uw wagen aan. Wat kan er mis gaan? Uiteraard kunnen de aanbiedingen tegenvallen maar u kunt in ieder geval gratis proberen om uw auto te verkopen.

  • Dat betekent dat u niet in magazines hoeft te adverteren,
  • Of uw auto aan te bieden op een veilingsite waarbij u zelf alles moet regelen,
  • Het geeft u erg veel rust want het auto verkopen wordt geheel uit handen genomen.

U krijgt binnen 24 uur een aantrekkelijk bod

U wilt uw auto verkopen via onze website maar u hebt nog wel een aantal prangende vragen. Dat kan gebeuren, dat is helemaal niet vreemd. Het gaat immers om grote bedragen en u wilt dat uw auto een mooie tweede leven krijgt. Neemt u in dat geval even contact op met onze klantenservice. U vindt onze gegevens uiteraard op de website weergegeven. Belt u ons bijvoorbeeld even tijdens kantooruren op. Hebt u daar  geen tijd voor? Dan kunt u tevens een e-mail naar hen sturen. U kunt het nieuws over auto’s aanbieden en verkopen volgen via de website en de sociale media waarvan we lid zijn. Zo vindt u ons onder andere op Facebook, Twitter en Google+. We staan uiteraard open voor nieuwe dealers. Wilt u zich graag aanmelden als dealer? Vul dan het contactformulier op onze website  https://www.autoinkoopspecialist.nl/ vandaag nog in!

Reageren is niet mogelijk