Sloopauto verkopen

Heeft u een auto met schade, gebreken of wilt u gewoon van uw auto af? Dan bent u bij sloopauto.net aan het juiste adres. Hier kunt u uw sloopauto verkopen, zodat u snel en makkelijk geld kunt vangen voor uw auto. Dat is ideaal als u de auto toch niet meer nodig had. Wij kopen alle soorten auto’s, in alle verschillende staten. Uiteraard geldt dat u voor een auto in een betere staat meer geld kunt vangen, maar het zou u nog verbazen hoeveel uw auto waard is als hij eigenlijk rijp is voor de sloop. Bij sloopauto krijgt u snel een bod, zodat u direct uw auto kunt verkopen.

Elke sloopauto verkopen

Er zijn verschillende benamingen die wij gebruiken om te bepalen hoeveel uw auto waard is. Deze zijn

  • Sloopauto, het belang van de auto is het metaal.
  • Schadeauto, de auto kan na reparatie weer op verkocht worden.
  • Tweedehands auto, de auto heeft nog APK en wordt voor een reëel bedrag gekocht.
  • Export auto, de auto is bijvoorbeeld van een Japans automerk en kan verkocht worden op de export-markt.

Hoe beter de staat van uw auto is, hoe beter u uw sloopauto kunt verkopen. Wij schatten voor u in welke categorie uw auto is, waarna we u een gepast bod doen. Belangrijke factoren die meespelen zijn het merk, het type, het bouwjaar en het aantal gereden kilometers. Aan de hand hiervan bepalen wij ruwweg de waarde van uw auto. Er zijn verschillende redenen waarom u uw sloopauto wilt verkopen. Als u bijvoorbeeld in de oude binnenstad van Utrecht werkt en uw auto van voor 2006 is aangeschaft. Of als uw auto niet meer naar behoren functioneert, of als u een nieuwe auto aanschaft. Wat voor redenen u ook heeft voor om uw sloopauto te verkopen, bij sloopauto.net helpen we u graag. Wij betalen contact uit en regelen ook voor u het RDW-vrijwaringsbewijs. Zo wordt alles in een keer geregeld en hoeft u er zelf niet meer achteraan. Daarnaast krijgt u van de gemeente Utrecht ook nog eens €500 bonus bovenop wat wij u aanbieden, omdat de gemeente Utrecht dus graag vervuilende auto’s uit de milieuzone wilt weren.

De juiste prijs

Uw sloopauto verkopen doet u door eerst contact met ons op te nemen. U kunt ons telefonisch bereiken, of u terug laten bellen. U krijgt gelijk een ervaren medewerker die u informeert over de eventuele verkoop van uw auto. Wij vertellen u alles over hoe de transactie zal verlopen en u kunt gelijk een afspraak maken met de buitendienst, zodat zij uw auto op kunnen halen. Op deze manier kunt u snel en gemakkelijk uw sloopauto verkopen. Na dit gesprek stuurt u ons het e-mail formulier op, waarin u de gegevens van de auto invult en deze eventueel aanvult met digitale foto’s. Dan komt de buitendienst langs, die uiteindelijk de definitieve prijs bepalen. U krijgt dan gelijk cash uitbetaald. Wat voor auto u dus ook heeft, bij sloopauto.net krijgt u altijd de beste prijs. Wij handelen het snel en professioneel voor u af, zodat u zo snel mogelijk uw auto kwijt bent en met cash in uw handen staat. Alles wordt door ons afgehandeld, dus ook de RDW vrijwaring hoeft u niet meer te regelen. U krijgt snel een prijsindicatie, zodat u precies weet waar u aan toe bent. De buitendienst komt uw auto ophalen, zodat u snel uw auto kwijt bent. Daar krijgt u ook gelijk cash uitbetaald, zodat u zo snel mogelijk uw auto verkocht hebt.

Reageren is niet mogelijk