Sim only kopen

De mobiele telefoon is niet meer weg te denken uit ons dagelijks bestaan. Bellen, sms’en, appen, we doen het de hele dag door. Daarnaast gebruiken we de telefoon nog voor allerhande activiteiten op het internet. We gebruiken social media, checken het nieuws of het weer, doen games, kijken filmpjes en ga zo maar door. Een goed abonnement is daarbij onmisbaar. Belminuten, data en eventueel sms, en dat voor een concurrerend tarief. Er zijn verschillende abonnementen verkrijgbaar bij verschillende providers. Grof gezegd kun je deze opdelen in twee categorieen.

  • Abonnement met telefoon
  • Sim only abonnement

OP verschillende vergelijkingssites kun je uitzoeken welk abonnement het beste bij jouw past. Ga je voor sim only? Kijk dan bijvoorbeeld eens op www.simonly.com.

Verschil tussen abonnementen

Bij een abonnement met telefoon krijg je een simkaart en een telefoon. Je betaalt voor de bundel en voor een telefoon. Dat kan soms flink duur worden! Vaak onnodig, want je hebt echt niet altijd de nieuwste en allerduurste telefoon nodig. Veel mensen hebben een hoop prima telefoons ongebruikt liggen. Zonde om een nieuwe te kopen!

De ander mogelijkheid is sim only. Bij dit abonnement krijg je een simkaart die in verschillende telefoons kan, en betaal je alleen voor de bundel. Dat is dus een heel stuk goedkoper. Zeker als je daarnaast op zoek gaat naar een goedkopere telefoon. Je hebt dan de meest voordelige keuze.

Sim only als voordelige keuze

Sim only is dus een goedkoper alternatief, dat je ook meer vrijheid geeft in het kiezen van een toestel. Je kunt op zoek gaan naar een goede en goedkope telefoon. Enkele tips voor het vinden van een goedkope telefoon voor bij je sim only abonnement:

  • Speur eens rond op online marktplaatsen. Veel mensen die onnodig een duur abonnement met de nieuwste telefoons afsluiten, verkopen hun oude, nog goed werkende model.
  • Kijk ook eens naar andere mogelijkheden, zoals refurbished telefoons. Deze zijn tweedehands, maar hebben een opknapbeurt gehad. Daardoor functioneren ze weer als nieuw!
  • Koop niet het nieuwste model, maar een iets ouder model. Vaak (bijna) net zo goed, en een heel stuk voordeliger!
  • Sommige merken hebben een speciale goedkopere serie toestellen. Deze hebben iets minder extra’s, maar wel de goede kwaliteit die je gewend bent van het merk.
  • Let wel op dat de telefoon die je koopt simlockvrij is. Dan weet je zeker dat de telefoon werkt met de simkaart die je bij je sim only abonnement hebt.

Als je een dergelijk abonnement wilt aanschaffen, kost het vaak veel tijd en moeite om het goedkoopste en meest passende sim only abonnement te kiezen. Maar het is wel goed om de abonnementen te vergelijken. Er is immers zoveel verschil in de abonnementen, en je wilt niet de verkeerde keus maken! Gelukkig kun je op simonly.com een handige vergelijking maken tussen de verschillende providers. ZO kies je altijd wat het beste bij jou past. en ben je toch niet tevreden? Dan kun je bij veel providers tegenwoordig maandelijks weer opzeggen. Dat is ook een uniek voordeel van het gebruiken van een sim only abonnement. Kijk dus snel op www.simonly.com voor verschillende aanbiedingen van onder andere Ben, Youfone, Simpel, Tele2 en Hollandse nieuwe. Vind wat bij jou past en beleef eindeloos bel en app-plezier! 

Reageren is niet mogelijk