Prachtige wijngeschenken voor mijn relaties

Toen ik als zelfstandig ondernemer begon was de gedachte wel eens door me heen geschoten dat ik nu dan nooit meer een kerstpakket zou krijgen. Het klonk toen voornamelijk heel kinderachtig en ik schonk er dan ook niet teveel aandacht aan. Voor de rest is het bestaan als zelfstandig ondernemer namelijk heerlijk. Toen de eerste feestdagen eraan kwamen voor mij sinds ik mijn vaste baan had opgezegd, was ik dan ook heel erg verrast toen ik van een van mijn klanten ineens wel een relatiegeschenk / kerstpakket kreeg. Ik had er geen idee van dat zelfstandige ondernemers ook zulk soort dingen deden. Maar als je er over nadenkt is het eigenlijk wel heel erg logisch. Ik wilde ook graag meedoen aan deze traditie en ben meteen online op zoek gegaan naar goede kerstpakketten die ik aan mijn relaties zou willen geven. Zo kwam ik op de website Kerstpakket.nl terecht waar ze verschillende soorten kerstpakketten hebben.

  • Luxe pakketten
  • Volume pakketten
  • Budget pakketten

Ik was eigenlijk voornamelijk te spreken over de wijngeschenken die ze hier verkochten. Met wijn zit je toch altijd wel goed. Natuurlijk werk je samen met je relaties, maar dat wil zeker niet altijd zeggen dat je ze ook goed kent. Het kan dan ook behoorlijk lastig zijn om echt een goed geschenk uit te kiezen. De wijngeschenken die je op de website Kerstpakket.nl kunt aanschaffen zien er niet alleen goed uit, maar ze zijn ook nog eens heel erg fijn geprijsd en dat vind ik als ondernemer natuurlijk ook zeker niet verkeerd.

Het bestellen van de wijngeschenken

Voor mijn gevoel was ik heel erg laat met het bestellen van de wijngeschenken, maar hier hebben ze op de website Kerstpakket.nl geen enkel probleem mee. Niet alleen hadden ze nog voldoende wijngeschenken op voorraad, ook had ik ze binnen een zeer korte tijd in huis. Ik kon dus nog ruim op tijd beginnen met het uitdelen van de wijngeschenken aan mijn relaties. Omdat ik zelf tijdens het bestellen niet echt de tijd had genomen om te kijken hoeveel ik waar van nodig had, heb ik maar gewoon een bepaald aantal besteld. Achteraf moest ik dus nog gaan nadenken aan wie ik de wijngeschenken nu echt wilde gaan geven. Uiteindelijk bleek dat ik er twee tekort kwam. Ik heb toen nog snel contact opgenomen met de website Kerstpakket.nl. Niet alleen werd ik heel erg vriendelijk te woord gestaan door de medewerker die ik aan de lijn kreeg, maar ook was het geen enkel probleem om mijn bestelling nog even aan te passen. Alleen al om deze geweldige service zou ik iedereen deze website aan kunnen bevelen als jij op zoek bent naar mooie kerstpakketten.

Een prachtige opstelling

Op de website hebben ze natuurlijk prachtige foto’s staan van de kerstpakketten en wijngeschenken die ze hier verkopen. Dit wil echter in mijn ervaring lang niet altijd zeggen dat het er in het echt ook zo uitziet. Maar bij Kerstpakket.nl doen ze echt hun best om de pakketten er zo mooi mogelijk uit te laten zien. Je wilt je natuurlijk niet hoeven schamen als jij met jouw pakket voor je relatie aan komt zetten en dat zal via deze website ook nooit het geval zijn. Ik vond het bijna jammer dat ik geen wijngeschenken voor mezelf besteld had! Al mijn relaties waren ontzettend blij met het geschenk. Dit is echt een hele leuke manier om te laten merken dat je blij bent met een werkrelatie en dat je hoopt in het nieuwe jaar weer zaken met elkaar te doen.

Reageren is niet mogelijk