Peru reizen: een ervaring uit duizenden

Het uitzoeken van een vakantie kan voor veel mensen een grote opgave zijn. Er is dan ook zoveel te kiezen! Gaat de reis allereerst naar een zonnig gebied, wordt het een reis dichtbij huis, een strandvakantie of een prachtige rondreis? Is het doel om zoveel mogelijk te zien, of wordt het vooral een vakantie om lekker veel naar het strand te gaan, of aan het zwembad te liggen? Of bent u wellicht een echte cultuursnuiver en ziet u het liefst zoveel mogelijk (cultuur) van een land? Op atacama wordt u meegenomen in ons enthousiasme wat reizen betreft. U vindt er de mooiste reizen waar u misschien niet zo snel aan dacht, maar welke u later nog maar moeilijk uw hoofd gezet krijgt. Als gebergten, zon, zee, strand, maar ook grote culturele rijkdommen hoog op uw lijstje staan, is door Peru reizen een grote aanrader. Niet voor niets staat door Peru reizen bij veel mensen hoog op hun wensenlijstje. Vooral bij cultuurfanaten is door Peru reizen een hele grote wens. Het land is dan ook heel erg veelzijdig. Het staat bekend als het land van de exotische jungles, er zijn prachtige bergtoppen te beklimmen (denk bijvoorbeeld aan de toppen van de Andes), zwemmen met dolfijnen is mogelijk en zelfs door de prachtige Amazone peddelen kan worden afgestreept van de bucket-list! Door Peru reizen is een ware droom die uitkomt.

Hoogtepunten bij Peru reizen

Het is zo gek niet te bedenken, of het is mogelijk in Peru. Over het algemeen wordt er gevlogen naar de hoofdstad in Peru: Lima. Dit is een bruisende en een moderne stad. De meeste mensen zullen hier dan ook beginnen met reizen. Op https://atacama.be/land/peru-reizen vindt u vele voorbeelden van prachtige locaties die u gezien wilt hebben wanneer u besluit om naar Peru te reizen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Het graf van heer Sipan,
 • De Toetanchamon van Zuid-Amerika,
 • Steden als Cuzco, Lima en Trujillo,
 • De geweldige Colca Canyon,
 • Of het prachtige Amazonewoud.

Peru reizen zijn onvergetelijke, duizelingwekkende en gegarandeerd magische reizen. Ze zijn geweldig om samen met uw partner of goede vriend of vriendin te maken, maar doordat de hoogtepunten der cultuur worden afgewisseld met de prachtige natuur, is Peru ook meer dan geschikt om individueel te maken. Zo zijn er diverse Peru reizen beschikbaar om individueel (of met meerdere solo-reizigers) te maken. Atacama neemt u graag mee in de wereld van het prachtige Peru. Via onze website laten wij u al kennismaken door de prachtige foto’s die wij hebben mogen maken in dit geweldige land. Op de website vindt u onder andere boekingsmogelijkheden voor:

 • Rondreizen van 14 – 22 dagen,
 • Korte reizen van ongeveer 2 – 5 dagen,
 • Reizen speciaal voor avonturiers,
 • Reizen voor gezinnen,
 • Reizen waarbij u alle hoogtepunten van Peru zult zien,
 • En nog veel meer!

Doordat wij al ruim 10 jaar veldervaring hebben, zijn wij in staat de perfecte reis voor u samen te stellen. We vinden het belangrijk dat de reis voldoet aan al uw verwachtingen en hebben onze Peru reizen dan ook erg goed uitgewerkt en samengesteld. Hierdoor ziet u alles wat u graag wilt zien (dit bepaalt u vooraf, door het kiezen van een reis naar keuze), gecombineerd met momenten van rust.

Contact

Atacama vindt beleving en avontuur op maat enorm belangrijk. Wij zijn een vooruitstrevende organisatie met een erg hoog liggende lat. Wij garanderen dan ook de hoogst mogelijke kwaliteit, in combinatie met transparante prijzen. Daarnaast beantwoorden we met veel plezier al uw vragen zowel per e-mail, als per telefoon. Ook langskomen is op afspraak mogelijk in Melle, België!

Reageren is niet mogelijk