Over ons

Al sinds de oprichting staat Ruract voor mobiliteit en innovatie. Onze missie blijkt inmiddels allerminst aan actualiteit te hebben ingeboet. Technologische ontwikkelingen voltrekken zich in sneltreinvaart en het mobiliteitslandschap ziet er nu al niet meer hetzelfde uit als enkele decennia geleden.

De redactie van Ruract ziet het als zijn kerntaak jou als lezer te informeren over de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit en technologie. Innovaties binnen de mobiliteitssector hebben namelijk zijn weerslag op het leven van elke burger. Van werk tot privé en van financiën tot gezondheid.

Mobiliteit en innovatie

Bij Ruract lees je daarom over de laatste trends en de wijze waarop je deze in je dagelijks leven kunt implementeren. Er zijn talloze voorbeelden van producten en diensten die je leven in positief opzicht ingrijpend kunnen veranderen. Alleen moet je dan natuurlijk wél op de hoogte zijn van het bestaan ervan.

Wij brengen de laatste innovaties in kaart en wijzen je op nieuwe dienstverleners die je zelf nog niet hebt ontdekt. En dat zijn er in Nederland nogal wat, want ons land staat bekend om zijn vooruitstrevende ondernemers en vele technologische start-ups. De redactie van Ruract brengt je hier graag mee in contact.

Van buitenlandvakanties tot uitjes in de provincie

Natuurlijk hoeft niet elke mobiliteitsoplossing vooruitstrevend van karakter te zijn om daadwerkelijk effect te hebben. Mobiliteit hoort vooral leuk, praktisch en efficiënt te zijn. Of je nu op vakantie of naar je werk gaat: je wilt dat je reis prettig, voorspoedig en comfortabel verloopt. En dat natuurlijk het liefst tegen de laagst mogelijke kosten.

Ruract beschikt over een breed netwerk in de recreatie-, vakantie- en mobiliteitsbranche en wijst jou op de beste aanbieders in deze sectoren. Of je nu op safari wilt in Zuid-Afrika of een personeelsfeestje wilt organiseren in de provincie; bij ons lees je het eerst over de laatste acties en spectaculaire kortingen.

Reviews en persoonlijke ervaringen over producten

En wanneer je die zo vurig gewenste safari via ons dan eindelijk voordelig hebt weten te vinden, wil je hier natuurlijk het maximale uithalen. We schrijven daarom over de leukste producten, zoals handige gadgets om mee te nemen op vakantie of de grappigste verkleedkleding tijdens een bedrijfsfeest.

Van wandelschoenen tot zonnebrillen en van mode tot verzorgingsproducten; bij Ruract vind je het allemaal. Lees onze blogartikelen voor de laatste reviews over producten en persoonlijke ervaringen over dienstverleners. Heb je mobiliteitsvragen of plan je een vakantie of recreatief uitje? Op onze website vind je de antwoorden op al je vragen.

Reageren is niet mogelijk