Opvouwbare tasjes

Sinds het een tijdje geleden verboden is om plastic tassen uit te delen in winkels, zijn opvouwbare tasjes razendsnel populair geworden. Het verbod op de plastieken varianten is logisch vanwege de milieuvervuiling die ze veroorzaken. Bovendien, plastic wordt gemaakt van olie en is vanwege de beperktheid van deze bron dus toch een minder logische keus. Omdat veel van de tassen terecht kwamen op straat, in sloten en uiteindelijk in oceanen, waar ze veel vervuiling en ellende veroorzaakten, is het een goede zaak dat het verbod er gekomen is. En met opvouwbare tasjes hebben we ook een uitstekende oplossing gevonden voor het mee naar huis nemen van de gekochte zaken. Het voordeel van deze exemplaren is dat ze van een dun materiaal zijn, waardoor ze heel klein opgevouwen kunnen worden. Je kunt daardoor zonder problemen meerdere van deze exemplaren standaard in je tas hebben. Op het moment dat je dan besluit om ergens iets te kopen, dan kun je het hierin gemakkelijk mee naar huis nemen. Wel zo duurzaam natuurlijk en bovendien bespaart het je de kosten van het moeten kopen van een tas in de winkel. Opvouwbare tasjes zijn dus zaken die iedereen graag wil hebben.

Opvouwbare tasjes als relatiegeschenk

En dat is een van de redenen waarom ze een uitstekend relatiegeschenk zijn. Want een van de dingen waar je dan rekening mee moet houden, is het feit of het ook echt gebruikt gaat worden. Het heeft immers weinig zin om reclame te proberen te maken door middel van relatiegeschenken als mensen het geschenk vervolgens nooit gebruiken en misschien zelfs meteen weggooien. Dan bereik je er nog niets mee. Met opvouwbare tasjes zul je zeker goed zitten. Iedereen heeft hier baat bij, zelfs al heeft iemand er al een paar, een extra kan echt nooit kwaad. Daarom zijn deze producten dus zeker al een goede keus, maar er is nog een reden waarom bedrukte opvouwbare tasjes weggeven een goed idee is. Het idee van relatiegeschenken is dat je zoveel mogelijk mensen bereikt, dat zoveel mogelijk personen in contact komen met jouw bedrijfsnaam of logo. Dat lukt alleen als je kiest voor iets dat gedeeld of uitgeleend kan worden of als je kiest voor iets dat buiten gebruikt wordt. Dan kun je natuurlijk aan verschillende zaken denken en opvouwbare tasjes horen daar absoluut bij. Het is zeker iets dat mensen even aan iemand uitlenen, als deze geen tasje meegenomen heeft. Doordat ze er mee over straat lopen, komen ook veel anderen met je bedrijfsnaam in contact. Dat maakt dat het dus een uitstekend geschenk is!

JM Promotions

Overweeg jij om opvouwbare tasjes te laten bedrukken om deze als relatiegeschenk uit te kunnen delen? Dan moet je eens kijken naar de mogelijkheden die JM Promotions wat dit betreft biedt. Je kunt bij hen terecht voor exemplaren:

  • met een vaste hoes
  • met een losse hoes
  • die opvouwbaar zijn tot een etui

Daarnaast zijn er ook nog de custom made varianten, denk dan bijvoorbeeld aan een oranje hoesje met een groene top, dat er als een wortel uitziet op het moment dat de tas er in gevouwen wordt. Zo zijn er dus verschillende mogelijkheden op het gebied van opvouwbare tasjes. Wat je ook kiest, bij dit bedrijf kun je ze altijd laten bedrukken met een tekst of logo van jouw keus. Ook heb je altijd keus uit verschillende kleuren, zodat je een kleur kunt passen die past bij jouw bedrijf, bij bijvoorbeeld de kleuren in jouw logo of deze juist beter uit laat komen. Wil jij opvouwbare tasjes laten bedrukken? Dan moet je absoluut eens kijken welke mogelijkheden JM Promotions te bieden heeft!

Reageren is niet mogelijk