Op zoek naar schoonmaak vacatures

Een paar maanden geleden kreeg ik te horen, dat ik geen nieuw contract kreeg bij het bedrijf waar ik werkte. Ik had een jaar bij dat bedrijf gewerkt, maar ze moesten mensen laten gaan, omdat de omzet erg tegenviel. Ik wilde een maand vrij nemen, maar daarna weer beginnen. Ik ging op zoek naar schoonmaak vacatures en ik vond verschillende vacatures via timing.nl. Ik werd aangenomen voor de functie en ben twee weken geleden begonnen met mijn nieuwe baan. Het afgelopen jaar had ik gewerkt in het magazijn van een bedrijf dat fietsen verkoopt. Ik was al een tijdje op zoek naar werk, toen een vriend mij vertelde dat daar werk was. Het werkte al voor dit bedrijf en wist dat ik werk zocht. Ik solliciteerde op de functie en kreeg snel te horen dat ik kon beginnen in het magazijn. Na mijn proefperiode kreeg ik een contract voor een jaar. Ik vond het werk niet zo leuk, maar ik had het geld nodig en het werk was niet zo zwaar. Ik had een contract voor veertig uur en hield elke maand genoeg geld over. Ik vond het erg leuk om met mijn vriend te werken, ook al zag ik hem niet zo vaak, want hij werkte op een andere afdeling. Aan het einde van mijn contract werd mij verteld dat ik geen nieuw contract zou krijgen. Het bedrijf moest bezuinigen en daarom kregen veel mensen geen nieuw contract. Ik wilde daarna een aantal weken niet werken, zodat ik kon nadenken over wat ik wilde gaan doen. Ik heb het altijd leuk gevonden om actief bezig te zijn en wil graag mensen helpen. Vroeger had ik gewerkt als schoonmaker en vond dat altijd leuk om te doen, daarom wilde ik gaan zoeken naar schoonmaak vacatures. 

Schoonmaak vacatures gevonden op timing.nl

Ik had verschillende websites bezocht, maar vond geen geschikte schoonmaak vacatures. De vacatures die ik vond waren bij bedrijven ver weg, of voor weinig uren. Ik wilde graag veertig uur in de week schoonmaken en het liefst niet te ver weg. Ik wilde mij bijna inschrijven bij een uitzendbureau in de buurt, maar vond toen de website timing. Op deze website vond ik veel verschillende vacatures, waaronder schoonmaak vacatures. Op de website staan duizenden opdrachten en ik vond diverse functies die mij leuk leken. Uiteindelijk besloot ik om op drie schoonmaak vacatures te reageren.

Begonnen met mijn nieuwe baan

Bij al de drie schoonmaak vacatures werd ik uitgenodigd voor een gesprek. Hier was ik erg blij mee, want zo kon ik de bedrijven met elkaar vergelijken. Uiteindelijk heb ik gekozen voor het bedrijf dat het meeste wilde betalen, dit was ook het bedrijf dat mij het leukste leek. Twee weken geleden ben ik begonnen en tot nu toe vind ik het erg leuk. Het werk is zwaar, maar achteraf heb ik een voldaan gevoel. Voor het vinden van schoonmaak vacatures kan ik timing.nl aanraden.

  • Er staan duizenden vacatures op hun website
  • Ik vond verschillende vacatures die ik interessant vond
  • Ik werd uitgenodigd voor gesprekken en heb nu een nieuwe baan

Reageren is niet mogelijk