Op zoek naar herenpantoffels?

De Shepherd pantoffels voor heren zijn stoere pantoffels met een robuust uiterlijk. Shepherd heeft de herenpantoffels in mannenkleuren gedompeld, zoals zwart, bruin en grijs. Uiteraard zijn de bekende Shepherd kleuren ook verkrijgbaar. De Shepherd pantoffels voor heren zijn gevoerd met schapenwol en hebben een chique buitenzijde van suède.

Shepherd herenpantoffels

De herenpantoffels van Shepherd zijn zowel in de zomer als de winter prima schoeisel, omdat de schapenvacht pantoffels de voeten op een prettige temperatuur houden. De pantoffels van Shepherd zijn pantoffels van hoge kwaliteit, die niet alleen degelijk zijn, maar ook nog eens erg hip. De warme en zachte pantoffels zijn gevoerd met schapenvacht. Die schapenwollen binnenzijde van de herensloffen van Shepherd zorgt ervoor dat de voet wordt opgewarmd en dat de temperatuur blijft reguleren. Dus geen zweetvoeten in schapenvacht pantoffels van Shepherd.

De Shepherd herenpantoffels zijn een speciaal product. Shepherd is een Zweeds merk met handgemaakte pantoffels, sloffen, zolen, schoenen en een wooncollectie. Alle producten zijn gemaakt van echte schapenvacht, waarbij de volgende dingen voorop staan:

  • Kwaliteit
  • Duurzaamheid
  • Diervriendelijkheid

Doordat de Shepherd pantoffels van echte schapenvacht zijn gemaakt, blijven de voeten altijd op de juiste temperatuur. De schapenvacht in de binnenkant van de Shepherd herenpantoffels zorgen voor een heerlijke warmte. Koude voeten worden door Shepherd pantoffels opgewarmd, en blijven vervolgens op de juiste temperatuur doordat schapenwol ademend is. Daardoor zijn Shepherd pantoffels geschikt voor elk seizoen. Ook zorgt de schapenvacht ervoor dat er bij zweetvoeten geen nare luchtjes achterblijven in de pantoffels, omdat het materiaal ademend is. Veel modellen van Shepherd pantoffels hebben een dikke ‘EVA-zool’, dat staat voor Ethyleen Vinyl Acetaat. Dit materiaal zorgt ervoor dat het sterk is, maar ook licht in gewicht. Daardoor blijven Shepherd-pantoffels.nl ook warm van binnen als er op koude tegelvloeren wordt gelopen, en kunnen ze gemakkelijk ook af en toe buiten gedragen worden, om bijvoorbeeld ‘s ochtends de krant te halen.

Vakmanschap en diervriendelijk

Shepherd herenpantoffels worden met de hand gemaakt en zijn van echte schapenvacht. Dus geen massaproductie, kinderarbeid of kunstmatige stoffen. Gewoon eerlijk. Het beleid van Shepherd is diervriendelijk. De schapenvacht komt uit Australië van de Crossbreed of Crossbred schapen. Zij worden niet blootgesteld aan ‘mulesing’ praktijken, zoals bij de Merino schapen helaas nog wel gebeurt. Shepherd waakt ervoor dat de schapen in vrijheid kunnen lopen en ten alle tijden beschikking hebben tot water. Ook is het van belang dat zij in een gezonde ruimte leven en er voor de schapen gezorgd wordt als zij ziek zijn. Shepherd staat niet toe dat de schapen levend worden verscheept.

De Shepherd herenpantoffels zijn eenvoudig te onderhouden. De buitenzijde van de meeste Shepherd pantoffels is van suède en een paarmodellen van Shepherd hebben zelfs een lichte laag van leer. De onderzijde van de Shepherd pantoffels is oersterk en omdat de productie van een Shepherd pantoffel veel handelingen ondergaat, mag de Shepherd pantoffel met recht een handgemaakt product heten. Met een hand wasje kunnen de Shepherd pantoffels gewassen worden. Hierbij worden lichte soorten zeep aanbevolen. De natuurproducten van Shepherd kunnen niet tegen agressieve wasmiddelen. Bent u dus op zoek naar herenpantoffels? Neem dan een kijkje op de site van Shepherd.

Reageren is niet mogelijk