Onze strategie van het marketing bureau in Den Bosch

Een eigen bedrijf hebben heeft een heleboel leuke kanten. Al helemaal als je dit samen doet met de partner waar je zo goed mee kunt samenwerken. We vulden elkaar op de meeste gebieden echt perfect aan. Waar ik een hekel heb aan het doen van administratie, is dat juist iets waar mijn partner ontzettend goed in is. Zo hebben we dus een uitstekende verdeling van de werkzaamheden kunnen maken. Er was echter maar een ding waar we echt allebei helemaal niets van af wisten en dat is marketing.

  • Merkontwikkeling
  • Online marketing
  • Offline marketing

Bij een zoektocht op het internet kwamen we uit op de website van het marketing bureau in Den Bosch, Brandness. Zij bieden hier een full service aan met de bovenstaande categorie├źn. Wij hadden in eerste instantie eigenlijk gedacht om ons met name te focussen op de online marketing, maar de medewerkers van Brandness drukten ons al snel op het hart dat het veel beter is om voor een volledige strategie te kiezen. En daarbij hoort niet alleen online marketing, maar ook offline marketing en uiteraard merkontwikkeling. Met name op dit laatste gebied moesten we nog behoorlijk wat stappen maken toen we voor het eerst bij het marketing bureau in Den Bosch aanklopten. Alhoewel we ons product uitstekend ontwikkeld hadden, was onze doelgroep nog niet zo duidelijk.

Aan de slag met het marketing bureau in Den Bosch

Na een vrijblijvend gesprek bij het marketing bureau in Den Bosch konden we eigenlijk niet wachten om met de medewerkers hier aan de slag te gaan. Het is altijd fijn om dingen waar jezelf niet zo goed in bent, om die over te kunnen dragen aan een bedrijf dat dit wel kan. We vonden het dan ook helemaal niet erg om hier wat geld in te investeren. Bij het marketing bureau in Den Bosch was de ervaring inmiddels dat dit zich dubbel en dwars zou uitbetalen en daar hoopten wij natuurlijk ook op! Bij het marketing bureau in Den Bosch begonnen ze met het uitwerken van de merkontwikkeling. Hierbij was het dus voor ons nodig om ons eindelijk te gaan focussen op een bepaalde doelgroep. We hadden al die tijd gedacht dat dat heel erg lastig zou zijn, maar eigenlijk wisten we allebei al op wie we ons wilden gaan richten. We konden dus al snel door met het opzetten van de strategie voor onze online en offline marketing.

Meer succes door de juiste combinatie

Ik sta er eigenlijk nog steeds een beetje van te kijken hoe succesvol onze huidige marketing strategie is en dat allemaal dankzij het marketing bureau in Den Bosch. Bij Brandness weten ze wel degelijk waar ze mee bezig zijn. Iedere belofte die ze je hier maken, wordt ook echt waargemaakt. Als ondernemer is het goed om te zien dat dit het geval is. We hebben tenslotte genoeg te maken met bedrijven waar dit helaas niet zo is. Als jouw bedrijf dus ook wel wat hulp kan gebruiken op het gebied van de marketing, dan kunnen we je het marketing bureau Den Bosch Brandness aanraden. Je krijgt hier altijd full service marketing en dat betekent dat er echt niets weggelaten wordt. Onze ervaring vertelt dat dit echt de manier is om het te doen. Natuurlijk is het mogelijk om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek om te zien wat ze allemaal voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Neem gewoon eens contact met ze op om de mogelijkheden door te nemen en een afspraak in te plannen.

Reageren is niet mogelijk