Ons huis gevonden via de Rotterdam makelaar

Ondanks dat de woningmarkt flink is aangetrokken is het nog steeds niet altijd even makkelijk om je huis te kopen of verkopen. Vaak heeft dit niet eens te maken met de markt zelf, maar met de makelaar waarmee je samenwerkt. Wij hebben dit enkele jaren geleden al eens meegemaakt. Als je de verkeerde makelaar onder de arm neemt, dan kan het proces heel erg lang duren en het kan je ook een hoop meer geld kosten. Daarom hebben wij er deze keer veel meer aandacht aan besteed bij wie we deze keer zouden aankloppen, want die fout wilden we natuurlijk niet nog eens maken.

  • Transparant
  • Betrokken

De twee eisen die wij hadden voor de Rotterdam makelaar waar wij naar op zoek waren was dat ze transparant en betrokken moesten zijn. Wij wilden het hele proces op de hoogte gehouden worden en het is natuurlijk ook niet verkeerd als de Rotterdam makelaar ook echt betrokken is bij jouw proces. Dit hebben wij uiteindelijk gevonden bij De Vastgoed Experts. Deze Rotterdam makelaar weet absoluut waar hij mee bezig is en we hebben er geen moment aan getwijfeld of ze wel goed bezig waren voor ons. Dit was eigenlijk al vanaf het begin duidelijk.

Maak een afspraak bij de Rotterdam makelaar

Al bij de eerste afspraak hadden we een heel erg goed gevoel bij de Rotterdam makelaar. Niet alleen konden we heel erg snel terecht voor een afspraak, ook werden we warm welkom geheten en werd er echt de tijd voor ons genomen. We hadden bepaalde eisen voor de woning die we wilden aankopen en al vanaf het begin waren ze open en eerlijk. Er was een eis die we stelden waarvan ze niet zeker wisten of dat in deze tijden wel mogelijk zou zijn. Die oprechtheid stelden we zeker op prijs. We kunnen deze Rotterdam makelaar dan ook niet genoeg aanraden. Het eerste gesprek bij De Vastgoed Experts kan natuurlijk geheel vrijblijvend zijn. Als jij je dus aan het oriƫnteren bent op de markt, dan raden we je aan om gewoon eens contact met ze op te nemen. Dat is tenslotte de enige manier om de Rotterdam makelaar echt te leren kennen! Je kunt je alvast voorbereiden hierop door eens een kijkje te nemen op de website. Hier kun je een hoop informatie vinden waar je veel aan zult hebben. Je kunt hier uiteraard niet alleen terecht voor het aankopen van een woning. Ook voor het verkopen en het taxeren van een huis ben je hier aan het juiste adres.

Een uitstekende service

Een woning aankopen doe je natuurlijk niet zomaar en dan verwacht je ook wel iets van de Rotterdam makelaar. Bij De Vastgoed Expert ga je dat vinden! Wij zijn er nog steeds heel erg blij mee dat we hiervoor gekozen hebben. Vanaf het eerste moment is de Rotterdam makelaar erg betrokken bij het gehele proces. Ze tonen hier ook echt interesse in waar je naar op zoek bent en dat voelde voor ons heel erg goed. Je wilt tenslotte niet uiteindelijk overgehaald worden om een huis te kopen waar je eigenlijk helemaal niet naar op zoek bent. Wij konden het dus heel erg waarderen dat ze hier echt de moeite namen om samen met ons te kijken naar wat de markt op dat moment te bieden had. Samen met de Rotterdam makelaar hebben we verschillende huizen bekeken en uiteindelijk hebben we daar dus een keuze uit kunt maken. Als dit ook is waar jij naar op zoek bent, dan raden we je absoluut aan om contact op te nemen met deze makelaardij.

Reageren is niet mogelijk