Ons gastouderbureau heeft een persoonlijke service

Op gastouderbureausnoesje.nl kunt u een gastgezin vinden voor uw kind of kinderen. In deze moderne tijden is het niet meer zo vreemd dat zowel de man als de vrouw fulltime werkt. U vindt uw carrière belangrijk maar ook de zorg voor uw kinderen. U werkt voor hen zodat u hen een geweldige toekomst kunt bieden. Het is niet zo vreemd dat u een gastouderbureau boven een kinderopvang prefereert. Alleen al het feit dat er in de kinderopvang soms wel 30 kinderen zitten terwijl ons gastouderbureau uw kinderen in een gastgezin met een maximum van 5 kinderen kan zetten, is misschien al argumentatie genoeg. Zo zijn er vele redenen te bedenken om eens op onze website te kijken. Laten we voorop stellen dat gastouderbureau kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Wat bedoelen we daar eigenlijk mee?

  • We vinden het belangrijk dat de gastouders 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u en uw kinderen klaarstaan. Dat is erg prettig als u bijvoorbeeld een keertje naar de bioscoop of het theater wilt gaan met uw partner. Maar ook als er een noodgeval plaatsvindt.
  • Dat betekent dat het gastouderbureau voor u op zoek gaat naar en gastgezin in dezelfde stad of dorp.
  • Het is echter aan u om te bepalen of u met het gastgezin in zee gaat. Liever even verder “shoppen”? Dan doen we daar beslist niet moeilijk over!

Uw kinderen krijgen bij dit gastouderbureau geen aandacht te kort

Als u een gastouder hebt uitgekozen dan biedt dat gezin u zoveel meer dan een opvangcentrum. Want in een kinderopvang zitten veel kinderen van diverse leeftijden. Er kunnen dan nog zoveel begeleiders werken, uiteindelijk kan uw kind gestrest raken omdat het niet de aandacht krijgt dat uw kind verdiend. Omdat het gastgezin te allen tijde voor u klaarstaat, kunt u dus zelfs bij een noodgeval nog op hen rekenen. Natuurlijk willen zij er ook weleens op uit. Gaan ze bijvoorbeeld op vakantie maar moet u nog een paar weken doorwerken? Laat het maar aan het gastouderbureau over om vervanging te vinden. We vinden een gastouder die aan dezelfde vereisten voldoet als uw huidige gastgezin. Uiteraard geldt deze service tevens als er sprake is van ziekte bij de gastouder. Wilt u zich aanmelden bij ons gastouderbureau? Dan kan dat zeker. U kunt hiervoor het aanmeldingsformulier op onze site invullen. Vergeet u niet uw eventuele ervaring te vermelden? Er zal een redelijk strenge doch rechtvaardige keuring volgen. Let wel dat we enkel op zoek zijn naar ouders die in de regio Twente en de regio de Achterhoek wonen inclusief de gebieden er tussenin. Uw kind zal zich beter kunnen ontspannen en omdat er maximaal 5 kinderen per gezin worden opgenomen kunnen ze sneller vrienden maken. Zelfs een stil en verlegen kind zal snel ontdooien en uit zijn schulp kruipen. En zelfverzekerd kind dat graag naar zijn gastgezin gaat is het gevolg!

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat dit de beste methode is

U hoeft niet langer op zoek naar een gastouderbureau waar u snel een betrouwbaar gastgezin kunt uitzoeken. Want gastouderbureau Snoesje wil u graag helpen. Hebt u nog vragen aan het gastouderbureau? Neem dan even contact op door ons bureau tijdens kantooruren op te bellen. Kan de vraag echt niet langer wachten? Stuur dan een e-mail en vergeet niet om uw contactgegevens te vermelden. U kunt daarnaast op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Snoesje of over aanmeldingen van nieuwe gastgezinnen door ons te volgen via de sociale media. Zo zijn we onder andere lid van Facebook, Twitter en Linked in.

Reageren is niet mogelijk