Nooit meer in de wind zitten dankzij onze windschermen

Via premonta.nl kunt u erg snel aan windschermen komen. Dit type schermen zijn glazen platen met een aluminium of roestvrijstalen behuizing die u tijdelijk of permanent in uw tuin kunt plaatsen. Het houdt, zoals de naam van het object uiteraard al aangeeft, de wind tegen. En dat is in dit land geen overbodige luxe. Als u langs de kust woont, dus langs de Noordzee, Waddenzee of het IJsselmeer dan weet u waarschijnlijk wel wat we bedoelen. U kunt op een mooie lentedag uw krantje lezen in de tuin en een paar minuten later weer naar binnen gaan omdat er een windvlaag is opgestoken. U kunt elkaar misschien niet eens meer verstaan. Restaurants in de duinen hebben dan ook zeker baat bij deze windschermen net als mensen met een open voor- of achtertuin waar ze graag inzitten. Onze schermen kunt u in diverse varianten bestellen. Zo kunt u aldus de permanente windschermen gebruiken als u ze als omheining van uw tuin wilt gebruiken. Bij restaurantjes in de duinen is deze variant ideaal om zelfs tafels af te schermen zodat u zeer persoonlijke plekken in uw gelegenheid kunt aanbieden. Mocht u deze windschermen liever niet 365 dagen per jaar in uw tuin hebben staan dan kunt u de verrijdbare schermen kopen. Die zijn eenvoudig weg te rijden nadat de herfst is aangebroken.

Deze windschermen kunt u direct online bestellen

Onze windschermen worden gemaakt van veiligheidsglas en hoogwaardige metalen die niet corroderen. Eigenlijk hoeft u nauwelijks onderhoud te verrichten aan de windschermen van Premonta. Premonta is overigens een onderdeel van ter Huurne. Dat is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het bouwen van lichtstraten, serres, terrasoverkappingen en ook deze schermen die ze via de dochteronderneming Premonta online verkopen. Kijkt u dus ook eens op de website van ter Huurne, wellicht hebt u wel baat bij bijvoorbeeld een carport. Mocht er een raam sneuvelen dan loopt u gelukkig nauwelijks risico. Dankzij het veiligheidsglas zal het in grote stukken breken zonder scherpe randen. Er moet overigens wel een heel sterke orkaan opsteken willen de windschermen breken. Hoe kunt u zo spoedig mogelijk windschermen bestellen?

  • Neemt u eerst even een kijkje op onze website.
  • Kies de windschermen uit die u graag wilt kopen.
  • Vul vervolgens uw gegevens in zoals uw naam, adres en e-mailadres,
  • En vervolgens betaalt u door gebruik te maken van een online betaalservice of met uw credit card.

Het is trouwens verstandig om even snel een account aan te maken. Want dan kunt u direct de transportkosten bekijken en we kunnen deze windschermen geheel op maat maken, mits u dat nodig acht.

Handig als u langs de kust woont of werkt

Nadat u hebt besteld ontvangt u een e-mail met daarin uw bestelgegevens en we laten het u uiteraard weten als het de schermen zijn verstuurd. Al sinds 1973 maken we deze schermen in onze eigen fabriek. U kunt er daarom wel vanuit gaan dat u een geweldig product thuisbezorgd krijgt waar u jarenlang, zo niet decennialang profijt aan hebt. Kies uit onze standaardproducten of laat tegen een kleine meerprijs deze schermen op maat maken. In dat geval geeft u uw maten aan ons door en u bepaalt tevens het materiaal waar de behuizing van wordt gemaakt. Dankzij dit product kunt u eindelijk rustig genieten van het zonnige weer zonder weggeblazen te worden in uw eigen tuin. De barbecue loopt geen gevaar om uitgeblazen te worden en u kunt een boek of krant lezen zonder dat alles continu ritselt. Hebt u nog vragen? Neem dan contact op met de klantenservice door even te bellen of te mailen. Lees ook : PreMonta – Windscherm – windschermen – verrijdbaar – verplaatsbaar

Reageren is niet mogelijk