Mottenvrij huis door ongediertebestrijding Arnhem

Een half jaar geleden woonde ik in Apeldoorn in de woning van mijn vriend. Het huis was nooit goed schoon en er vlogen geregeld motten rond. Na enkele maanden ging het samenwonen helemaal niet goed en ben ik alleen naar Arnhem verhuisd. Dan was ik ook eindelijk van die vieze motten af. Maar na de eerste weken zag ik tot mijn schrik ook een mot in mijn nieuwe woning. Mijn buurvrouw zei al meteen dat ik de ongediertebestrijding in Arnhem moest bellen. Dat zou het enige middel zijn waarmee ik mijn huis mottenvrij zou krijgen. Maar ik besloot het eerst zelf aan te pakken. Op de website van Beestjes Kwijt, de plek waar je moet zijn voor ongediertebestrijding in Arnhem, had ik gelezen wat ik zelf kon doen om motten te voorkomen. Er stond dat ik onder andere het huis heel goed schoon moest houden. Ik maakte alle motten dood met keukenpapier en maakte iedere week mijn keukenkasten schoon met water en azijn. Die tip had ik ook van het internet afgehaald. Het werd minder, maar helaas bleven de motten maar terugkomen. De druppel was toen ik een nieuwe pak Quinoa wilde openen. De Quinoa zat nog in het zakje en in het doosje, maar er vloog een mot in het zakje. Op dat moment was ik er helemaal klaar mee en besloot ik ongediertebestrijding in Arnhem in te schakelen via Beestjeskwijt.nl.

Handige tips van ongediertebestrijding Arnhem

Ik ging op zoek naar ongediertebestrijding in Arnhem. Er zijn in Arnhem meerdere ongediertebestrijders bschikbaar. Ik besloot om Beestjes Kwijt te benaderen. Wat een service. Na mijn belletje stonden ze meteen bij mij op de stoep. Ze hebben het probleem bekeken en konden direct de plekken aanwijzen waar het probleem zich bevond. Ik had mijn potjes en pakjes eten meegenomen tijdens de verhuizing van Apeldoorn naar Arnhem. Omdat ik het eten eerst buiten glazen potjes bewaarde, hebben de motten de kans gehad om zich in het eten te nestelen. Ze leggen eitjes in het eten en daardoor blijven ze zich voortplanten. Ik schrok, want misschien had ik wel motteneitjes gegeten. Ik moest dus alle voeding die ik in mijn glazen potten en pakjes had bewaard weggooien. Ik heb alle potten wel drie keer afgewassen om er zeker van te zijn dat er geen eitjes meer achterbleven. Maar hier bleef het niet bij. Volgens de ongediertebestrijding in Arnhem zijn voedselmotten dol op:

  • Noten;
  • Thee;
  • Pasta;
  • Meel;
  • Graan;
  • Rijst;
  • Chocolade.

Ik verzamelde alle producten waar mogelijk motten in konden zitten. Ik had al een jaar walnoten in mijn kast liggen. Deze had ik in een plastic zak verhuisd en daar zaten ze nog steeds in. Ik had ze al een tijdje niet gegeten. Bij het openen van de walnoten zag ik een soort van spinnenwebben. Deze konden dus ook meteen weg. Ik besloot alle producten die op de artikelen uit de bovenstaande lijst leken direct weg te gooien en de vuilniszak buiten te zetten. Beestjes Kwijt heeft feromoon-vallen uitgezet. Hiermee kon ik na verloop van tijd zien of ik nog motten in mijn huis had. Als dat zou zijn, zouden we vervolgstappen nemen. Ik was ontzettend blij met alle tips die ik had gekregen van de ongediertebestrijding in Arnhem. Ik hoopte dat mijn huis snel mottenvrij zou zijn.

Nooit meer motten

Na enkele weken was er geen mot meer te bekennen. Ik had nog een keer de ongediertebestrijding in Arnhem gevraagd om een check te doen. De bestrijder van Beestjes Kwijt die langs kwam zei dat het er goed uit zag. Vanaf nu doe ik alles in afsluitbare potten en houd ik mijn kasten goed schoon. Zo hoop ik nooit meer last te hebben van motten.

Reageren is niet mogelijk