Modern huis bouwen door Gorate

Onlangs hebben mijn man en ik een modern huis laten bouwen in Zeeland. We hadden al een ruime tijd een kavel tot onze beschikken, dat mijn man geërfd had van zijn ouders. Hij komt uit een echt boerengezin. Zijn ouders hadden altijd al veel grond tot hun beschikking. Een paar jaar geleden zijn ze overleden en erfde mijn man een enorm kavel. We hebben in eerste instantie het verlies moeten verwerken en de tijd genomen om goed te bedenken wat we nu exact wilde laten bouwen. Een modern huis laten bouwen doe je niet in een handomdraai. Het is een enorme investering dus we hebben ons met name gefocust op het sparen van geld. We hebben al onze extra inkomsten maandelijks vast laten zetten en geen onnodige uitgaven gedaan. Dit omdat we ons volledig op onze droom wilde focussen: een modern huis laten bouwen. Toen we eenmaal het geld bij elkaar hadden, kwam de volgende stap aan de orde. Hoe kies je nu een betrouwbare aannemer? Je hoort tegenwoordig zoveel horror verhalen over mensen die afgezet zijn door hun aannemer. Vrienden van ons zijn met Gorate in contact gekomen doordat ze ook een positieve ervaring hadden gehoord via hun buren. Vervolgens hebben wij de brochure van Gorate online besteld en zijn er eens rustig voor gaan zitten. Het voordeel aan Gorate was voor ons dat ze zich echt focussen op een niche markt, ze richten zich alleen op vrijstaande woningen. Dit vind ik persoonlijk een sterk punt. Ik heb liever dat een organisatie een duidelijke keuze maakt dan de hele markt wil bedienen. Aangezien wij een groot kavel tot onze beschikking hebben, ging het ook om een vrijstaand huis.

Een modern huis bouwen

Na het lezen van de brochure waren we toe aan de volgende stap en zo geschiedde. We maakten een afspraak met een van de werknemers van Gorate. Dit was een zeer aangenaam en prettig gesprek. Meteen had ik een goed gevoel bij de organisatie. Ze denken echt met je mee en komen met oplossingen waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Een modern huis bouwen is een vak apart. Dat kan niet elke aannemer. Zo had ik namelijk het werk van een bekende architect in gedachte. Nu had ik daar gelukkig een paar afbeeldingen van opgeslagen. Deze deelde ik meteen met de werknemer van Gorate. Hij kende de architect en het specifieke werk. Dat was nog eens thuiskomen. Voor mij was dat een belangrijke indicatie van het gegeven dat Gorate echt smaak heeft en klassiekers kent. Dat zegt iets over de kwaliteit waar ze voor staan. Hij kwam meteen met een tip om de uitbouw die het werk van de architect betrof te verkleinen en een andere uitbouw aan de achterzijde van het huis te plaatsen. Omdat het huis op het zuiden gericht is heb je namelijk meer aan deze uitbouw aan de achterzijde. Op de lange termijn zouden we hier namelijk een veranda aan kunnen maken. Op dat moment hadden we namelijk nog niet het budget omdat meteen mee te nemen. Dat had Gorate natuurlijk wel voor zijn rekening kunnen nemen, maar we beschikten niet over het budget.

Stappen

Mocht je nu overwegen om een modern huis te laten bouwen door Gorate, raad ik je aan om eerst eens de brochure te bestellen. Je kunt ook alvast een kijkje nemen op de website: www.gorate.nl. Daar vind je alvast genoeg inspiratie. Ook lees je alvast de procedure en de manier waarop ze werken bij Gorate. De volgende stappen kun je ondernemen indien je Gorate overweegt:

  • Een brochure bestellen
  • Aanmelden voor de nieuwsbrief
  • Persoonlijk contact opnemen via: 0546-572025

Reageren is niet mogelijk