Mijn systeembeheer in Haarlem ondergebracht

Voor onze organisatie hebben wij het systeembeheer in Haarlem ondergebracht bij Fersys. Enige tijd geleden ben ik op de website fersys.nl gestuit, waarbij ik meer heb gelezen over de ICT-diensten die Fersys levert, waaronder het systeembeheer in Haarlem. Wij maakte met onze organisatie destijds een groei door waarbij het belangrijk was dat:

  • Ons netwerk stabiel was
  • Dat alle software up to date was
  • Dat we een clouddienst zouden krijgen

Werken in de cloud was op dat moment sterk in opkomst en wij vinden het belangrijk dat we met de technologie meegaan, zodat we daar de vruchten van kunnen plukken. Het systeembeheer in Haarlem, dat wordt aangeboden door Fersys, voldoet op alle fronten aan onze verwachtingen en aan onze eisen en dat vinden wij heel belangrijk.

Volledig systeembeheer in Haarlem terwijl elders werken

Wij zijn als organisatie niet in Haarlem gevestigd en toch hebben we ons systeembeheer in Haarlem ondergebracht. Dit komt mede door de uitstekende dienstverlening die Fersys levert. Het systeembeheer in Haarlem kan op afstand worden aangeboden en we zijn er daarmee van verzekerd dat we niet alleen volledig voldoen aan de laatste updates en vereisten, maar dat we ook de back-up hebben die we nodig hebben. Fersys biedt bij het systeembeheer in Haarlem uitgebreide ondersteuning en we kunnen daarmee heel eenvoudig eventuele verzoeken of issues aan hen melden. Hier wordt adequaat op gereageerd en zo kunnen wij ongestoord verder met ons werk. Daarnaast wordt er ook proactief meegedacht over bepaalde zaken. De beveiliging van ons systeem is natuurlijk één van de grote speerpunten en dankzij het goede systeembeheer in Haarlem weten wij dat we hier altijd op vooruit lopen in de markt. We kunnen onze opdrachtgevers de zekerheid bieden dat wat wij ook voor hen doen, altijd veilig gebeurt. We hebben ons systeembeheer in Haarlem volledig op veiligheid afgedekt en dat zien wij als een extra service in onze eigen dienstverlening. Een ander voordeel van het systeembeheer in Haarlem is de zekerheid dat er continu monitoring aanwezig is van onze systemen. Mocht er een keer een server uitvallen, dan is het probleem al kleiner in verhouding met vroeger, doordat we vrijwel alles in de cloud hebben draaien. Maar door de goede service die bij het systeembeheer in Haarlem wordt geleverd, kan er ook heel snel en doeltreffend gereageerd worden op uitval van een systeem. Op het moment dat er zich een probleem voordoet, is er altijd iemand die paraat staat om ervoor te zorgen dat het probleem heel snel kan worden ondervangen. We zijn heel blij met de verantwoordelijkheid die Fersys neemt bij het systeembeheer. Niet voor niets zijn we natuurlijk al zo lang trouwe klant van hen.

Verschillende ICT-ondersteuning en oplossingen

Op het moment dat wij een uitdaging hebben met ons systeem of op zoek zijn naar een bepaalde ICT-oplossing, dan kunnen we altijd rekenen op de ondersteuning van Fersys. We hoeven slechts maar met hen te bellen om ons probleem voor te leggen en ze staan al voor ons klaar. Het is als organisatie fijn om op deze manier alles georganiseerd te hebben. Je kunt dit gewoon niet zelf in eigen huis op dezelfde manier organiseren. Een organisatie van ons formaat heeft daar de mankrachten niet voor en als die mankrachten er wel zouden zijn, dan kun je hen nog steeds niet op dezelfde specialistische manier rendabel aan het werk houden. Wij werken met projecten op uurbasis en rendabiliteit is voor ons van zeer groot belang. Juist door op deze manier met ons systeembeheer om te gaan zijn we verzekerd van de beste dienstverlening tegen betaalbare prijzen. Daar kan geen eigen medewerker tegenop.

Reageren is niet mogelijk