Maak met bedels de mooiste sieraden

Als je graag je eigen sieraden maakt, zijn bedels eigenlijk onmisbaar. Daarom zou ik zeker eens online gaan kijken naar wat er allemaal te bestellen is op dit gebied. Ik houd al jaren heel erg van het maken van mijn eigen sieraden. Natuurlijk omdat ik ze zelf kan dragen, of ik kan ze aan een ander cadeau geven. En je eigengemaakte sieraden zijn uiteraard uniek dus dat maakt het heel erg leuk om ze te dragen. Maar daarbij vind ik het bezig zijn met en creëren van sieraden ook erg rustgevend. Als ik bezig ben met mijn materialen en het uitkiezen van bedels om vervolgens een prachtige ketting of armband te maken, kom ik helemaal tot rust. Voor mijn werk zit ik de hele dag achter de computer en als ik dan thuis kom na een stressvolle dag, vind ik het heerlijk om achter mijn tafel te gaan zitten om mijn eigen sieraden te maken. Ik vind het zo fijn om op deze manier creatief bezig te zijn. Ik kan voor mijn gevoel helemaal losgaan op dit vlak, aangezien er heel veel bedels te krijgen zijn. In allerlei soorten en maten, van allerlei figuren. Alleen moet je weten waar je ze moet vinden.

Heel veel te gekke bedels bij Sparklin Moon

Ik heb een tip voor iedereen die houdt van het maken van sieraden met bedels. Dan zou ik vooral naar de site sparklinmoon.nl gaan, want hier vind je echt de leukste producten. Als je zelf sieraden maakt, kun je je hart ophalen want er is zo’n prachtig assortiment om uit te kiezen dat er voor iedereen wel iets bij zit. Denk aan een zebra, eenhoorn, dragon donut, lotus of oester. Het zijn niet alleen hele leuke, maar ook zeker originele bedels. Dat maakt het voor mij extra leuk om bij Sparklin Moon te winkelen. Maar je kunt deze ook nog eens in diverse stijlen krijgen, zoals antiek zilver, licht roze, goud of brons bijvoorbeeld. Ze hebben 250 soorten in het assortiment, dus je kunt gerust even de tijd nemen om alles te bekijken. Laat het dan op je inwerken en kies de mooiste uit. Het enige wat je dan hoeft te doen is de bedels bestellen. Het is een hele gebruiksvriendelijke site waarbij je snel en eenvoudig een bestelling kunt plaatsen. Dan heb je snel de bedels thuis en kun je lekker aan de slag.

Zo veel moois heeft Sparklin Moon te bieden

Het leuke is dat je bij Sparklin Moon nog veel meer kunt krijgen dan alleen bedels:

  • Kralen
  • Rijgmateriaal
  • Edelstenen
  • Parels

Dus als je creatief bent en net als ik het heerlijk vindt om je eigen sieraden te maken, is het zeker een aanrader om deze site te bezoeken. Je kunt hier zo veel moois vinden, dat het alleen al fijn is om hier inspiratie op te doen. Soms heb ik al voor ogen wat ik wil maken en dan ga ik naar de website om de benodigde materialen en producten te bestellen. Maar soms weet ik nog niet precies wat ik ga doen en dan check ik de site voor wat inspiratie en creativiteit. Ik heb inmiddels een hele voorraad thuis en het is een van mijn favoriete bezigheden om ’s avonds op de bank lekker met mijn laptop op schoot allerlei onderdelen voor mijn sieraden uit te kiezen. Bij Sparklin Moon leveren ze altijd kwaliteit en betaal je zeker niet te veel, gezien wat je voor een bepaalde prijs krijgt. Het is echt een feest om hier online te shoppen.

Reageren is niet mogelijk