Luchtkussen enveloppen

Als je iets met de post stuurt, dan gaat het meestal om brieven of kaartjes. Maar soms moet je iets versturen wat breekbaar is en dan komen luchtkussen enveloppen echt heel goed van pas. Wil jij bijvoorbeeld een cd naar iemand versturen? Dan is het natuurlijk onnodig om dit in een complete doos te doen, dat is zonde van de ruimte die je dan overhoudt. Het past ook prima in een envelop, maar dan loop je wel het risico op beschadiging. Tenzij je gebruik maakt van luchtkussen enveloppen, deze zorgen voor een goede bescherming. Ook een dun boek, een dvd of monsters van bijvoorbeeld parfum hoef je natuurlijk niet in een doos te stoppen gezien de beperkte ruimte die ze innemen. Maar omdat mensen bang zijn voor het beschadigen van de artikelen, kiezen ze uiteindelijk toch vaak voor een doos. Zorg er in het vervolg voor dat je altijd luchtkussen enveloppen op voorraad hebt en je kunt relatief platte en kleine artikelen gewoon via de brievenbuspost versturen. Dat is efficiƫnt en wel zo goedkoop, voor pakketten worden immers veel hogere tarieven gerekend dan voor brievenbuspost. Bovendien levert het voor de ontvanger als voordeel op dat ze het pakketje gewoon in de bus krijgen en niet thuis hoeven te blijven voor de pakketbezorger.

Luchtkussen enveloppen zijn sterk

Doordat luchtkussen enveloppen gemaakt zijn van een relatief stevige papiersoort, kunnen ze tegen een stootje. Bovendien zijn ze aan de binnenkant voorzien van stevig noppenfolie, wat ervoor zorgt dat ze ook echt tegen een stootje kunnen. De luchtkussentjes in de folie voorkomen dat er beschadigingen ontstaan. Er moet dus wel echt iets heel vreemds met de enveloppe gebeuren willen de producten die er in zitten beschadigd raken of zelfs kapot gaan. Luchtkussen enveloppen zijn daarom ideaal voor ondernemers die vaak kleine zaken moeten versturen, zoals kleine onderdelen of brochures. Door gebruik te maken van dit verpakkingsmateriaal, kun je jaarlijks flink besparen en er toch voor zorgen dat de zaken die jij verzendt in goede staat op het ontvangstadres aankomen. Daarnaast is een pluspunt van het gebruik van luchtkussen enveloppen dat ze gemakkelijk weer te recyclen zijn. Het folie kan eenvoudig van het papier losgescheurd worden door de ontvanger, waarna het plastic en het papier apart aan de afvalinzamelaar aangeboden kan worden. Ook dat maakt het een goede keus om hiervoor te kiezen voor verzending van kleinere artikelen.

Verschillende formaten

Een groot voordeel van luchtkussen enveloppen is ook dat deze in verschillende formaten verkrijgbaar zijn. Bij Vendrig Packaging kun je kiezen voor de volgende maten:

  • A3
  • A4
  • A5
  • A6

Hoe groot of klein hetgeen je wilt versturen ook is, zij bieden geschikte materialen om het met de brievenbuspost te kunnen versturen. Is het object groter dan A3, dan is het hoe dan ook niet geschikt voor verzending via de brievenbus en heeft het gebruik van luchtkussen enveloppen dus weinig zin, je zult dan toch echt moeten kiezen voor dozen. Is dat voor jou het geval? Ook dan kun je bij Vendrig Packaging terecht. Zij zijn namelijk een echte specialist op het gebied van verpakkingsmaterialen en je kunt bij hen dan ook alles vinden wat je maar nodig hebt om artikelen te verpakken en versturen. Of dat nu in een envelop gaat of in een heel grote doos, bij hen vind je alle nodige zaken. Van folie, plakband en tape, tot grote verhuisdekens en palletdozen. Wat je ook maar zoekt, je zult het bij hen zeker kunnen vinden! Moet jij regelmatig zaken verpakken en verzenden? En zoek je daarvoor luchtkussen enveloppen of andere verpakkingsmaterialen? Kijk dan zeker eens bij Vendrig Packaging naar de mogelijkheden die zij bieden!

Reageren is niet mogelijk