Lovense seksspeeltjes

Steeds meer mensen maken gebruik van seksspeeltjes en menigeen heeft dan ook een of meerdere in de la liggen. Maar er zijn nog maar weinig mensen bekend met de producten van lovense en dat is erg jammer. Dit merk voegt namelijk echt iets toe aan de markt. Zij maken namelijk speeltjes die je kunt bedienen met een speciaal hiervoor gemaakte app. Hoe werkt dit nu? Je installeert de app en test deze. Je brengt dan het lovense speeltje in positie en vervolgens hoef je deze toy niet weer aan te raken. Je doet de bediening dan helemaal via de app. Wel zo gemakkelijk en relaxed natuurlijk! De bediening via de app heeft nog een voordeel, het is namelijk zo dat iedere toy over verschillende standen beschikt. Op je telefoon kun je een volgorde van standen in stellen en je kunt zelfs een soort van programma van jouw favoriete volgordes aanmaken. Je hoeft dan een volgende keer als je jezelf wilt verwennen, alleen maar het speeltje in positie te brengen en op play te drukken. Het programma draait dan de verschillende standen af en zo zul je tot een heerlijke climax komen zonder dat je zelf nog iets hoeft te doen! Dat is een groot pluspunt van de toys van lovense.

Lovense gebruiken met je partner

Het is uit bovenstaande wel duidelijk geworden dat je lovense uitstekend kunt gebruiken om jezelf eens heerlijk te verwennen, voor zogenoemde soloseks. Maar het biedt uiteraard ook uitstekende mogelijkheden om samen met je partner hier veel plezier aan te beleven. Dit kan bijvoorbeeld samen in de slaapkamer, de een brengt de toy in en de ander krijgt de controle over de telefoon. Geef je helemaal over aan je partner en laat hem of haar het tempo bepalen! Zonder jou ook maar met een vinger aan te raken, kan de ander jou zo een heerlijk orgasme bezorgen. Ook als je niet bij elkaar in de buurt bent, kun je lovense uitstekend samen gebruiken. Moet je bijvoorbeeld op zakenreis en wil je elkaar niet missen, dan kun je elkaar door de app toch verwennen. Ook hier geldt weer, de een brengt de toy in en de ander bedient deze met de smartphone. Tot slot zijn deze speeltjes ook heel geschikt voor gebruik in publieke ruimtes. Door de bediening via de telefoon zal het niemand opvallen dat jij het seksspeeltje van jouw partner aan het bedienen bent, of het moet al zijn omdat deze opeens van kleur verschiet. Voor mensen die van spanning houden, is lovense dus ook zeer geschikt!

Verschillende modellen te krijgen bij Hotstuff

Ben jij door bovenstaande ook nieuwsgierig geworden naar de producten van lovense? Dan is het goed om te weten dat zij verschillende soorten toys maken, als voorbeeld noemen we:

  • Hush Butt Plug, voor anaal genot
  • Lush Smartphone Bullet, voor heerlijke g-spot stimulatie
  • Nora Teledildonic Rabbit, voor stimulatie van de g-spot en de clitoris

Er zijn dus verschillende mogelijkheden en het is helemaal aan jou wat het beste bij jou past. Hoe kom je hier nu achter? Uiteraard het best door ze uit te proberen, maar je gaat ze natuurlijk niet meteen allemaal kopen. Neem daarom eens een kijkje op de site van Hot stuff, zij verkopen de artikelen van lovense tegen erg aantrekkelijke prijzen. Bij ieder product vermelden zij duidelijk waar deze voor bedoeld is en hoe het werkt. Op die manier krijg je al voor gebruik een duidelijk beeld van wat je ervan kunt verwachten en of het iets is wat bij jou past. De winkel of webwinkel van Hotstuff.nl zijn dus de plaatsen waar je moet zijn als je voordelig een toy van lovense wilt kopen.

Reageren is niet mogelijk