Logistiek transport door Rugo Logistics

Het organiseren van logistiek transport dat is waar ze bij Rugo Logistics in gespecialiseerd zijn. Ze hebben al jarenlang ervaring in deze sector. Zo verzorgen ze transport in Noord-, Oost- en Centraal-Europa. Dit is dus een goed bedrijf indien u zoveel mogelijk lokaal produceert of lokaal inkoopt. Aangezien tegenwoordig veel geproduceerd wordt in Azië met bijbehorende nadelen en kritische werkomstandigheden. Gelukkig is er een tendens gaande dat steeds meer bedrijven hun productiewerkzaamheden weer verplaatsen naar Europa. Dat is wat ik zie in mijn sector. Ik koop namelijk organisch katoen in vanuit diverse kleine boerderijen in Oost-Europa. Roemenië heeft een rijke geschiedenis wat betreft ambachten. Steeds meer ontwerpers zien ook deze kwaliteit in van het land. Daarom zie je dat Roemenië een enorme spurt heeft gemaakt wat betreft export van glas, keramiek en gevlochten producten van riet. Ik richt met naast katoen ook op deze ambachten vandaar dat ik kennis hiervan heb. Maar met name voor de inkoop van mijn katoenen stoffen werk ik samen met Rugo Logistics. Ik vond de website van Rugo Logistics namelijk zeer helder en overzichtelijk. Ik vond direct de juiste informatie en was meteen verkocht toen ik de heldere weergave zag van de bestemmingen voor het logistiek transport dat ze voor hun rekening nemen. Ook de betrouwbaarheid die ze hoog in het vaandel hebben staan trok mij over de streep. Dat vind ik namelijk een van de belangrijkste aspecten in samenwerkingen. Het gegeven dat Rugo Logistics al jaren samenwerkt met dezelfde partners is een pluspunt. Ook het materiaal waarover ze beschikking hebben trok mijn aandacht. Het logistiek transport beschikt over 13,6 meter lange huif- en koeltrailers. Nu verkoop ik nog geen producten die kunnen bederven, dat overweeg ik wel te gaan doen in de toekomst. Aangezien ik echt een markt zie voor de inkoop van Roemeense lokale specerijen. Ze hebben verschillende kruiden die ik graag zou willen verkopen in de toekomst. Verder beschikt het materiaal van Rugo Logistics over een ADR-uitrusting en hebben ze ook een TIR-carnet ter beschikking. Dit zijn slechts een paar redenen waarom het mij een veilig gevoel geeft om met Rugo Logistics zaken te doen.

Logistiek transport

Het is een groot voordeel dat Rugo Logistics alle zendingen aan laat komen in de terminal in Denekamp. Op deze plek worden de kleinere zendingen bijgeladen en worden alle papieren en zendingen gecontroleerd op eventuele fouten. Mocht er iets niet goed zijn gegaan, wordt hier alsnog alles zorgvuldig gecheckt. Een ander voordeel is dat Rugo Logistics al jaren werkt met dezelfde partners voor het logistiek transport. Ze staan allemaal garant voor veiligheid en efficiëntie. Dat kun je natuurlijk alleen maar garanderen als je al jarenlang samenwerkt met dezelfde partijen. Alle partners zijn 24 uur per dag geopend en beschikken over bewaking. Veiligheid staat voorop in de gehele dienst. Door de jaren heen heb ik een enkele keer een kleine vertraging opgelopen wat betreft logistiek transport. Hiermee bedoel ik dan een levering die misschien een half uur te laat was. Ik kan me de laatste keer eigenlijk al niet meer herinneren. Alle afspraken worden nageleefd en ze doen hun uiterste best om uw logistieke transport op de juiste plaats en de juiste tijd aan te laten komen. Daar kan u echt van op aan.

Contact

Rugo Logistics levert logistiek transport naar Roemenië alsmede in andere Oost-Europese landen zoals:

  • Bulgarije
  • Hongarije
  • Macedonië

En daarnaast regelt Rugo Logistics logistiek transport in diverse Centraal en Noord Europese landen. Neem vooral even contact op via info@rugo.nl. Dan kunt u heel gericht een vraag stellen. Daarnaast kunt u bellen met: 0541 294  788.

Reageren is niet mogelijk