Laat armbandjes bedrukken door JM Promotions

Wilt u graag armbandjes bedrukken op een grote schaal maar hebt u hier geen machinerie voor? Laat het armbandjes bedrukken dan over aan ons bedrijf. We beschikken over een grote selectie aan drukpersen zodat we dit werk in korte tijd kunnen voltooien terwijl we tevens andere opdrachten kunnen verwerken. Want niet alleen kunt u bij JM Promotions armbandjes bedrukken, u kunt diverse relatiegeschenken en reclamemateriaal laten bedrukken. Waarom zou u armbandjes laten bedrukken? Misschien bent u een organisator van een evenement, een jaarbeurs of een festival. Dan is het wel zo prettig dat u een onderscheid kunt maken tussen bezoekers en werknemers. Ook tussen de werknemers onderling kunt u verschillende armbandjes uitdelen. Zo kunt u bijvoorbeeld blauwe bandjes aan het horecapersoneel geven en rode bandjes aan schoonmakers en ga zo maar door. Omdat u op grote schaal armbandjes moet bedrukken en bestellen kunt u dit werk maar beter uitbesteden aan een bedrijf dat hier zijn werk van heeft gemaakt. En dat is waarom u bij ons aan het juiste adres bent. Overigens kunt u hier nog veel meer relatiegeschenken kopen. Van veelvoorkomend reclamemateriaal zoals bureauartikelen tot zeer bijzondere cadeautjes zoals ijskrabbers, horloges en zelfs hele golfsets. Zo is er binnen ieder budget wel een relatiegeschenk te vinden op onze website. En u moet natuurlijk onthouden dat we alle geschenken persoonlijk kunnen bedrukken, ongeacht de grootte van het product en ongeacht het materiaal waarvan het is gemaakt.

Armbandjes bedrukken is voor ons een peulenschil

Armbandjes zijn leuk voor festivalgangers en voor het personeel dat er werkt. Maar ook nadien zult u de vruchten kunnen plukken van het feit dat u armbandjes liet bedrukken. Want u wilt volgend jaar immers weer een festival organiseren! Des te meer publiek u trekt, des te meer geld u verdient. En met dat bedrag kunt u grotere artiesten aantrekken en het festivalterrein vergroten. Omdat bezoekers waarschijnlijk jarenlang met uw bandje blijven rondlopen, kunt u hen letterlijk gebruiken als wandelende reclamezuilen. Terwijl u hier niets voor hoeft te betalen, behalve dan het bedrag dat u hebt betaald voor het armbandjes bedrukken! Dus u bent absoluut geen dief van uw portemonnee terwijl u een prachtige manier van marketing hebt gevonden. U hebt bij ons de keuze uit diverse categorie├źn waarbinnen u op zoek kunt gaan naar de bandjes van uw keuze. De vier hoofdgroepen zijn:

  • De siliconen variant,
  • Slap-wrap armbandjes,
  • Bandjes van polyester,
  • En speciale bandjes die we hebben ontworpen voor festivals en eenvoudig te bevestigen zijn.

Het is belangrijk dat u niet al te veel informatie op de armbandjes laat bedrukken. De oppervlakte is immers beperkt en daarom kunt u maar beter kort en bondig zijn. De naam van het festival met het jaartal of datum is meestal genoeg. Hebt u een bekend logo? Dan zou u dat er bij kunnen drukken. Enkel de naam en een websiteadres kunnen ook functioneel zijn.

Kijkt u ook eens bij onze andere relatiegeschenken

Hebt u hulp nodig met het armbandjes bedrukken en wilt u daarom ons bedrijf inschakelen? Vraag dan gerust eerst een offerte aan. U wilt immers wel weten wat voor vlees u in de kuip hebt liggen. We kunnen op basis van de door u opgegeven informatie een offerte opstellen en monsters maken die we uiteraard zo spoedig mogelijk naar u opsturen. Vervolgens is het geheel aan u om te bepalen of u hier een badge van wilt laten maken. Kies dus snel de kleur, het formaat van het bandje, het type bandje, de bedrukking en bepaal de levertijd. Dan gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag!

Reageren is niet mogelijk