Kunst op maat van uw kunstgalerie in Rotterdam

Mijn man en ik hebben ons huis opnieuw ingericht en kwamen tot de conclusie dat we onze kunst enigszins anders in moesten delen. We houden van felgekleurde muren en zijn enthousiast gaan schilderen, zonder dat we rekening hielden met onze schilderijen. Dat was wat teleurstellend. Als echte kunstliefhebbers hadden we daar beter naar moeten kijken. We voelden ons echt een beetje dom. Gelukkig konden we onze bestaande schilderijen zo ophangen dat alles redelijk goed uitkwam en waren we heel tevreden over het resultaat. Alleen in de woonkamer hadden we zo’n aparte kleurstelling gebruikt dat we daar niets konden ophangen. De muur in kwestie had wel behoefte aan een mooi kunstwerk, dus een vriendin van ons wees ons op een kunstgalerie in Rotterdam waar ze jouw kunst geheel naar wens samenstellen. Ik had nog nooit gehoord van deze kunstgalerie in Rotterdam, maar we zijn er eens gaan kijken en hebben na enig overleg een kunstwerk besteld. We konden zelf bepalen welke kleuren we erin verwerkt wilden hebben, en dat was precies wat we nodig hadden. Deze kunstgalerie in Rotterdam werkt anders dan de meeste galerieën die ik ken, maar dat was voor deze opdracht heel handig. We bepaalden ook zelf de afmeting van het kunstwerk. Eigenlijk was het gewoon een kunstwerk op maat bestellen.

Originele stukken bij kunstgalerie in Rotterdam

Als u ook op zoek bent naar originele kunst voor in uw woning (of als origineel cadeau) kan ik zeker aanraden eens te kijken op de website van de kunstgalerie in Rotterdam waar wij ons kunstwerk vandaan hebben. Via nesseart.nl is te zien wat voor kunst je hier kunt laten maken en wie er verantwoordelijk zijn voor de schilderijen en beeldhouwwerken. Normaal gesproken koop je een bestaand kunstwerk van een kunstenaar, maar in dit geval kun je veel zelf bepalen. De werken worden samengesteld uit kleine schilderijen en beeldhouwwerken, en je bepaalt zelf de maat van het werk. Daarom konden we een erg groot gecombineerd schilderij in kleuren naar onze wens, ophangen in onze woonkamer. Zonder de diensten van nesseart.nl was het waarschijnlijk niet gelukt een werk te vinden in de kleuren die wij wilden hebben. Ik ben blij dat ik via deze kunstgalerie in Rotterdam het werk gevonden heb dat zo goed past in ons huis.

Een kunstverzameling aanvullen

Veel mensen in Nederland die van kunst houden hebben hun eigen kleine of grote verzameling kunstwerken. Soms is dit zelfs een verzameling te noemen. Die verzameling zou je prima aan kunnen vullen met een werk van Nesseart. Het is ook mogelijk om op andere manieren kunst aan te kopen, bijvoorbeeld:

  • Via een handelaar
  • Via een beurs
  • Via een veiling
  • Via een andere galerie

Ik denk dat deze kunstgalerie in Rotterdam zeker iets te bieden heeft voor mensen met heel specifieke wensen, zoals wij. Een doorsnee galerie had niet in huis gehad waar wij naar op zoek waren, en op een beurs of veilig speuren had ook geen zin gehad. Je komt dan de mooiste dingen tegen, maar niet het werk dat wij wilden hebben. Dat hebben we nu wel dankzij de inspanningen van onze kunstgalerie in Rotterdam. Wellicht komen we er nog eens terug voor een mooi cadeau voor een kennis. Daar leent deze kunstgalerie in Rotterdam zich ook uitstekend voor. Als je weet wat je vriend, familielid of kennis mooi vindt kun je meteen een klein of groot kunstwerk bestellen. En dat kunstwerk is altijd origineel. Een mooier cadeau kun je in mijn ogen niet geven!

Reageren is niet mogelijk