Kies voor kopjes met logo

Al sinds dat ik mijn eigen bedrijf begonnen ben, heb ik het altijd belangrijk gevonden om goed te letten op hoe ik mijn bedrijf neerzet. Ik vind dit op persoonlijk gebied ook heel erg belangrijk. Je zorgt ervoor dat je huis netjes is opgeruimd als je gasten krijgt en je kleedt je iedere dag netjes aan als je de deur uitgaat. Je wilt graag dat mensen een goede indruk van je hebben en dat is binnen je eigen bedrijf natuurlijk niet anders. Dat er veel manieren zijn waarop je dit voor elkaar kunt krijgen daar was ik me wel van bewust, maar dat het in een heleboel kleine details kan zitten dat kan best wel eens lastig zijn om allemaal in de gaten te houden. Dingen zoals een visitekaartje, de website of het interieur van je bedrijfspand, daar dacht ik al snel aan. Die zijn tenslotte bijna voor de hand liggend. Maar er zijn nog zoveel meer dingen die je hierbij kunnen helpen. Wat dacht je van kopjes met logo? Toen ik net mijn bedrijf had, was dit niet iets waar ik bij stil had gestaan. Uiteraard bood ik mijn klanten altijd koffie en thee aan en die serveerde ik in simpele mokken. Tot op een gegeven moment iemand de opmerking maakte dat het zo leuk zou zijn als ik kopjes met logo had! Dat ik daar nog niet eerder aan gedacht had! Ik ben vrijwel direct het internet op gegaan om te kijken wat de mogelijkheden op dit gebied allemaal waren en zo kwam ik op de website van Barista-Hotelware terecht.

  • Kopjes met logo
  • Diverse opties
  • Maatwerk

Ik had er eigenlijk nooit zo bij stil gestaan hoe belangrijk het zou zijn om kopjes met logo te hebben. En al helemaal niet over de kwaliteit die het moest hebben. Ik was voor mijn eerste lading kopjes gewoon naar de winkel gegaan. Er waren er tegen die tijd al een aantal gesneuveld, maar nog steeds stond ik er niet echt bij stil dat dit kwam doordat de kwaliteit ondermaats was. Dit is iets wat je bij Barista-Hotelware niet zult zien.

Een hoge kwaliteit kopjes met logo

Bij dit bedrijf zijn er twee punten waarop de kwaliteit een belangrijke rol inneemt. Ten eerste is dat die van de kopjes zelf. Dat wil natuurlijk nog niet zeggen dat je de kopjes met logo naar hartenlust kunt laten vallen, maar ze zullen wel een stuk minder snel kapot gaan. Een ander punt is de kwaliteit van het logo op het kopje. Ik heb zelf zo vaak bij andere bedrijven gezien dat dit er eigenlijk niet meer uitzag. Het logo was min of meer verdwenen en je kon nog net uitmaken wat er ooit gestaan had. Dat was natuurlijk niet waar ik naar op zoek was. Als ik kies voor kopjes met logo, dan wil ik ook dat ik hier lang mee kan doen en dat ik niet iedere keer dat ik het kopje was er bang voor moet zijn dat het logo er vanaf komt zetten. Gelukkig is dat bij Barista-Hotelware niet het geval en daar ben ik maar wat blij mee.

Een goede indruk op mijn klanten

Iedere klant die ik ontvang, maakt eigenlijk wel een opmerking over de leuke kopjes waarin bij ons de koffie en thee geserveerd wordt. Ik heb het bedrijf inmiddels dan ook bij een heleboel klanten aangeraden. Ik ontvang namelijk ook veel klanten die hun eigen bedrijf hebben. Als dit voor jou ook het geval is, dan kan ik je echt aanraden om te kiezen voor kopjes met logo bij Barista-Hotelware.

Reageren is niet mogelijk