Kartonnen bekers

Gun jezelf niet te veel werk en laat kartonnen bekers bedrukken bij Drukwerkdeal.nl voor jouw evenement. Niet alleen bestel je hier bekertjes, maar ze drukken ook nog het ontwerp op de bekertje die jij aanlevert. Het voordeel van kartonnen bekertjes is dat ze ook nog met full color te bedrukken zijn en je ook nog een mooie foto erop af kan drukken. Alle bekertjes kunnen helemaal passend in de stijl van jouw feest gemaakt worden. Doordat alle gasten ermee rondlopen krijgen deze bekertjes een grote rol op het feest. Besteed daarom alle aandacht aan de kartonnen bekers bedrukken. De bezoekers gaat het direct opvallen dat je veel tijd hebt besteed aan de aankleding van jouw feest en de vormgeving van alle artikelen. Reken maar dat iedereen er plezier in gaat hebben als ze een afbeelding van de gelegenheid te zien krijgen op de bekers. Hoe klein het detail ook lijkt, het is zeker bepalend voor veel gasten. De bekers van karton zijn bij Drukwerkdeal.nl verkrijgbaar in twee soorten: de normale beker en de isolerende uitvoering. De laatste is geschikt voor zowel warme of extreem koude dranken. Het heeft een luxe uitstraling. Mocht je dus hoogwaardige gasten verwachten, dan zijn deze bekers nog beter voor kartonnen bekers bedrukken.

Kartonnen bekers bedrukken met tekst, logo of een foto

Zeker met een foto zorgt kartonnen bekers bedrukken voor veel vermaak op een feest. Helemaal als het een afbeelding van de jarige of een echtpaar is. Maar kartonnen bekers bedrukken is ook perfect voor het afdrukken van een mooi ontwerp. Drukwerkdeal.nl zorgt er in alle gevallen voor dat het afdrukken met de juiste kwaliteit en professionaliteit gedaan wordt. Selecteer eerst de beker die jij geschikt vindt voor jouw gelegenheid. Je hebt de volgende opties voor kartonnen bekers bedrukken:

  • Kartonnen beker: 100 cc, 150 cc, 180 cc, 200 cc en 300 cc.
  • Isolerende kartonnen beker: 200 cc en 300 cc.

Beiden kunnen bedrukt worden met full color. De normale uitvoeringen kunnen met de PMS-druktechniek worden bedrukt. Wil je de kartonnen bekers bedrukken met een tekst of een logo, dan is de PMS techniek geschikt. PMS staat voor Pantone Matching System waarbij alle kleuren een uniek nummer hebben met de juiste specificaties. Deze worden allemaal aangeduid met een cijfer van 1 tot en met 6. In geval van bekers geldt een enkelzijdige bedrukking die wordt aangegeven met 1/0 tot en met 6/0. Full color wordt bedrukt met de CMYK-kleuren cyaan, magenta, yellow en key (zwart). Kies voor full color als je een foto laat afdrukken. Tijdens het afdrukken worden de vier CMYK-kleuren gemengd tot de kleuren van de afbeelding. In geval van tekst of een logo is er vaak sprake van een specifieke kleur. Hiervoor is de PMS techniek geschikter waarbij het mengen voor het afdrukken plaatsvindt.

Koop voldoende bekers in

Je kan nooit genoeg bekers hebben op een feest. Gelukkig kan je bij Drukwerkdeal.nl grote oplages aan kartonnen bekers bedrukken. Vanaf een oplage van 10000 bestel je al bedrukte bekers in de normale vorm. De isolerende uitvoeringen zijn in kleinere oplages al te bestellen. Vanaf 1000 stuks kan je deze luxe bekers als bestellen bij Drukwerkdeal.nl. Het maximale aantal is 10000 stuks. Voor de kleine aantallen isolerende kartonnen bekers bedrukken wordt de full color offset toegepast. Het is de druktechniek die vaak wordt gebruikt voor kleine aantallen. Het beeld wordt via een drukvorm en een rubberdoek op het papier overgebracht. De gewone bekers worden met full color digitaal bedrukt. Dit is geschikt voor kleine hoeveelheden en is de toegepaste techniek bij een oplage vanaf 50 stuks. Heb je heel veel bekers nodig, dan kan je vanaf 10000 stuks kartonnen bekers bedrukken door Drukwerkdeal.nl met de Pantone PMS kleurentechniek.

Reageren is niet mogelijk