Juiste producten voor de ideale kantoorinrichting

Een bedrijf waar u zowel uw kantoor kunt laten inrichten door professionals als waar u tevens de producten voor uw kantoor kunt kopen, dat is katoprojecten.nl. We hebben ruime ervaring met kantoorinrichting en willen u graag helpen bij deze styling. Maar als u dat liever zelf doet en in onze webshop direct wilt inslaan dan zijn we even goede vrienden. Vergeet echter niet dat het inrichten van een kantoor op bijvoorbeeld een ergonomische manier een vak apart is. Bij ons werken stylisten en binnenhuisarchitecten die gespecialiseerd zijn in het maken van een kantoorinrichting. Klinkt u dat als muziek in de oren en wilt u graag weten of we ook u kunnen helpen? We kunnen u wel alvast verklappen dat het antwoord louter positief zal zijn omdat we in heel Nederland elk klein en groot kantoor kunnen voorzien van de perfecte kantoorinrichting. Dus wacht niet langer maar klim in de pen en schrijf ons een e-mail met de wensen die u op dit moment hebt. Vergeet daarbij niet om de oppervlakte van het pand door te geven en de hoeveelheid werknemers die u in dienst hebt. Dan gaan we snel met deze informatie aan de slag en sturen we u spoedig een eerste ruwe schets met onze ideeën qua kantoorinrichting toe. Pas als u akkoord bent gegaan gaan we tot levering over.

Bestel uw kantoorinrichting in zijn geheel bij Kato

Of u nu een enorm kantoor hebt in de Randstad waar honderden mensen op elkaar gepropt werken of een klein kantoortje in het noorden van het land zonder zonlicht. Dit zijn beiden voorbeelden hoe het duidelijk niet moet. Dit is niet alleen onze visie, u begrijpt natuurlijk ook wel dat een slecht verlicht kantoor met oude misschien zelfs wel versleten meubelen en een hoge werkdruk uw medewerkers moreel, mentaal en lichamelijk aantasten. Het ziekteverzuim is hoog en men is over het algemeen ongelukkig op het werk. Werk is werk, dat begrijpen wij ook wel. Maar u kunt het zoveel prettiger maken door een goede kantoorinrichting toe te passen. En zeg nou zelf, dat verdienen uw collega’s toch ook zeker? Laat ons aan de gang gaan met de kantoorinrichting en ga hierin investeren. Op de lange termijn zal een dergelijke investering eenvoudig terugverdiend worden. Al was het enkel door het feit dat mensen niet meer in de ziektewet terechtkomen met een burn-out, RSI, stressklachten, depressies en ander kantoorgerelateerde aandoeningen. Verstelbare bureaus en stoelen, genoeg daglicht en prettige lampen in plaats van TLC-buizen, dat is onder andere wat u kunt verwachten als u de kantoorinrichting uitbesteed aan Kato.

Ook voor tijdelijke projecten kunt u op ons bouwen

Hebt u meubelen en accessoires gevonden waarmee u een optimale kantoorinrichting kunt bewerkstelligen?

  • Vul dan uw bedrijfsnaam, adres en contactgegevens in,
  • Betaal met behulp van iDEAL, PayPal of credit card,
  • En dan kunt u de bestellingen al binnen enkele werkdagen thuisbezorgd verwachten.

Op onze website vindt u diverse voorbeelden van reeds afgeronde projecten. We zijn een totaalbedrijf en zullen u op het gebied van de kantoorinrichting van begin tot eind ondersteunen. Zo overleggen we eerst met u omdat we willen weten wat u wilt. We maken schetsen, komen langs om alles op te meten en laten u kiezen uit de diverse ergonomische en veilige meubelen die we aanbieden. En uiteraard leveren, monteren en installeren we alles in het kantoor, de kantine, vergaderzaal en het kantoor van de directie. Dankzij Kato kantoorinrichting kunnen u en uw medewerkers er weer tegenaan. Een stuk gezonder zodat uw collega’s met een fijn gevoel naar hun werk gaan.

Reageren is niet mogelijk