Jouw boekhouding uitbesteden

Heb jij een eigen bedrijf? Dan kun je kiezen of jij je boekhouding uitbesteden gaat of dat jij hier zelf mee aan de slag gaat. Veel mensen die voor zichzelf beginnen realiseren zich in eerste instantie niet dat er dergelijke zaken komen kijken bij het ondernemer zijn. Zij beginnen voor zichzelf omdat zij graag eigen baas willen zijn en omdat zij een passie hebben voor een bepaald vakgebied of product. Er is niemand die zelf een onderneming begint omdat hij nu zoveel zin heeft in het zelf voeren van een hele administratie, in het opstellen van balansen en jaarrekeningen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel ondernemers de mogelijkheden van de boekhouding uitbesteden op zijn minst eens onderzoeken. Iedereen met een eigen bedrijf komt er namelijk al snel achter dat hier best veel tijd in gaat zitten en daar hebben maar weinigen zin in. Het is niet heel vreemd dat iedereen liever zijn of haar tijd besteedt aan die werkzaamheden waarom zij voor zichzelf begonnen zijn. Herken jij dit en ben jij eigenlijk ook wel klaar met steeds maar tijd besteden aan administratieve zaken? Dan is het zeker aan te raden om eens te kijken of de boekhouding uitbesteden voor jouw bedrijf een goed idee is. bekijk snel de website https://www.actium.nl/

Boekhouding uitbesteden kan verstandig zijn

Waarom kan het nu zo verstandig zijn om hier voor te kiezen? Natuurlijk is een belangrijke reden voor de boekhouding uitbesteden dat het jou teveel tijd kost. Je weet immers niet precies wat je allemaal bij moet houden en hoe je dit moet noteren. Een groot gedeelte van je tijd gaat dan ook zitten in uitzoeken wat de regels zijn met betrekking tot het voeren van een boekhouding. Daarnaast is het ook nog eens zo dat jij zelf niet weet wat voor manieren er allemaal zijn om geld terug te vragen of om minder belasting te betalen. Kies jij voor je boekhouding uitbesteden, dan scheelt dit jou dus heel veel tijd en heel veel zoekwerk. En tegelijkertijd kan het jou ook geld besparen, doordat de professional die jij inschakelt precies weet wat voor aftrekposten er bijvoorbeeld allemaal zijn en hoe jij ervoor kunt zorgen dat jij nooit meer belasting betaalt dan nodig is. Natuurlijk kost het inschakelen van deze professionals ook geld, maar door de tijdsbesparing en de financiële besparingen die jij daardoor hebt, verdienen zij zichzelf eigenlijk gewoon terug. Dat maakt dat de boekhouding uitbesteden zeker geen gek is.

Laat het verzorgen door Actium

Als jij je boekhouding uitbesteden wilt, dan kun je hiervoor terecht bij verschillende kantoren. Actium is een van die kantoren en zij zijn een zeer goede keus en wel om de volgende redenen:

  • zij kunnen jou met alle onderdelen van je administratie helpen
  • je bepaalt zelf hoeveel jij aan hen uitbesteedt en hoeveel jij zelf blijft doen
  • zij vertellen jou graag over hoe jouw bedrijf ervoor staat en hoe de administratie verwerkt is

Dit zijn allemaal zeer belangrijke punten. Om te beginnen met het eerste punt, je wilt natuurlijk niet je boekhouding uitbesteden aan één kantoor en voor je salarisadministratie weer naar een ander kantoor moeten gaan. Bij Actium kun je terecht voor alle bedrijfsadministratie, ook voor bijvoorbeeld belastingaangiftes, jaarrekeningen en personeelsadministratie. Daarnaast is het fijn dat jij bij hen de mogelijkheid hebt om een deel van de boekhouding zelf te doen, dat scheelt je weer in de kosten. En als je niets zelf wilt bijhouden, is dat bij hen ook mogelijk. Daarnaast is het prettig dat jouw contactpersoon jou graag op de hoogte blijft, aangezien jij altijd zelf verantwoordelijk blijft voor je administratie. Wil jij de boekhouding uitbesteden, geheel of gedeeltelijk, dan is Actium dus een goede keus!

Reageren is niet mogelijk