Interim legal counsel voor wanneer u snel een interim jurist nodig hebt

Interim legal counsel voor wanneer u snel een interim jurist nodig hebtHeeft u een bedrijf waarvoor u een interim legal counsel nodig heeft? Dan bent u bij T&P Legal aan het goede adres. T&P staat voor Temporary & Permanent en kan u helpen met het aandragen van een interim legal counsel. T&P levert juristen op korte termijn die flexibel beschikbaar zijn. Hierdoor kunnen zij u voorzien van een interim legal counsel wanneer u daar behoefte aan heeft. Dit kan al op zeer korte termijn. Op hun website https://www.tplegal.nl/interim/, wordt aangegeven dat dit al binnen 1 á 2 werkdagen kan. Er vinden binnen het juridische veld namelijk vaak veel veranderingen plaats, die om een snelle handeling vragen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat uw legal medewerker een andere baan heeft gevonden en dat u -terwijl u midden in een zaak verwikkeld zit – een nieuwe legal moet vinden. Met de interim legal counsel bent u dan aan het goede adres. Deze legal is goed opgeleid en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en heeft de juiste kennis voor uw bedrijf in huis. Hierdoor hoeft u niet te investeren in tijd om de legal in te werken, maar kan deze meteen aan de slag. Wees dus niet bang dat de interim legal counsel bij u komt om vervolgens ‘het vak te leren’. Neen, de legal counsel die T&P Legal u aanbiedt kan meteen bij u aan de slag. Het zijn ervaren professionals die gewend zijn om zelfstandig te werken en snel zaken op te pakken. Met een interim legal counsel van T&P Legal bent u verzekerd van:

  • Professionele legal
  • Zelfstandige specialist
  • Iemand die de klus klaart
  • Flexibele inzet

Heeft u daarom een vacature openstaan? Neem dan contact op met T&P Legal, zodat zij uit hun brede netwerk van legal counsels een geschikte kandidaat voor u kunnen vinden.

Uw zaken op zeker met interim legal counsel

In veel zaken moet u kunnen vertrouwen op uw interim legal counsel, het is niets voor niets dat u een legal counsel binnen uw bedrijf aanneemt: u heeft deze kennis (permanent) nodig in uw bedrijf. Het is fijn om te weten dat T&P Legal al jarenlange ervaring heeft met het werven van interim legal counsel dat goed bij uw bedrijf past. T&P heeft een uitgebreid netwerk van betrouwbare en zelfstandige legals die zeer flexibel inzetbaar zijn. Hierdoor zal er altijd legal counsel zijn dat aan uw eisen voldoet en voor uw bedrijf aan de slag kan. Zij beschikken tevens over het gedrag en de vaardigheden die passen bij de moderne, ondernemende interim professional. Ze kunnen snel schakelen, durven beslissingen te nemen en hebben een groot aanpassingsvermogen. Daarnaast kunnen zij meedenken met uw bedrijf en de ontwikkelingen binnen uw bedrijf. Hierdoor levert de interim legal counsel ongelofelijk veel toegevoegde waarde voor uw bedrijf. Wist u dat T&P Legal vele tevreden klanten heeft, zoals TU Eindhoven, Canon, Mammoet, ICS, enzovoort? Deze grote bedrijven schakelen niet voor niets T&P Legal in, zij weten dat T&P Legal de interim legal counsel levert waar zij naar op zoek zijn. En dat zij altijd professionele counsel geven.

Contact met T&P Legal

Bent u op zoek naar legal counsel? Dan kunt u contact opnemen met Willem Gentenaar voor het vullen van een vacature. Ook kunt u hem spreken over de werkwijze en overige vragen. U kunt T&P Legal bereiken per telefoon (zowel per vaste lijn als per mobiele telefoon) of email. Willem Gentenaar staat u graag persoonlijk te woord en helpt u graag al uw vragen te beantwoorden. T&P Legal is gevestigd in Amsterdam.

Reageren is niet mogelijk