Het obd2 uitleesapparaat bestelt u hier

We zijn een online warenhuis dat geheel in het teken van uitleesapparatuur staat. We willen u enkel gerenommeerde topmerken aanbieden en bieden zowel de budgetmodellen als de duurdere varianten aan. Heeft uw garagebedrijf een nieuw scanapparaat voor de obd2 nodig? Kijkt u dan eens op obdwarenhuis.nl. We zijn met trots officieel dealer van gerenommeerde merken zoals iCarsoft, Foxwell en Autel. Dit obd2 systeem gebruikt u voor het diagnosticeren van problemen aan een auto. Voor merkdealers kunt u ook eens op merk gaan zoeken. Reken er maar op dat u op die manier de obd2 scanner zult weten te vinden dat het bete aansluit op het merk en model. U leest er de boordcomputer mee uit zodat het een goed beeld geeft van de status van een keur aan functies. We denken aan de airconditioning, de airbag, de ABD maar ook aan de uitlijning van de banden. Vrijwel alle elektronische componenten in de wagen worden bediend door deze centrale computer. Terwijl e meeste mechanische componenten van een auto waaronder het stuur en de wielen en ook zelfs de motor met alles er op en er aan worden aangestuurd door deze elektronische onderdelen. U kunt dus wel stellen dat de moderne personenauto maar ook de bedrijfswagen en de vrachtwagen behoorlijk is gedigitaliseerd. U wordt als automobilist dan ook door uw eigen auto op allerlei manieren geholpen tijdens het rijden en parkeren. Om er achter te komen wat de problemen zijn met uw auto maakt de monteur dus eerst gebruik van een obd2 scanner. De obd2 scanner kan overigens doorgaans ook gebruikt worden voor de eerste versie van on-board diagnostics.

Obd2 is de meest gebruikte versie

Wilt u één obd2 scanner kopen? Of wilt u iedere monteur van uw garagebedrijf van een apparaat voorzien? Dat scheelt aanzienlijk in de wachttijden. Het is verstandig om dan wel de scanner van hetzelfde merk te kopen zodat het onderling compatibel is. Wij kunnen u hier op allerlei manieren over informeren. Kijkt u eerst zelf even rond tussen onze producten. U vindt er een keur aan informatie. Van hun functionaliteiten tot aan de prijs. Twijfelt u nog tussen twee of meer producten? Nee dan even persoonlijk contact op met onze klantenservice. Wij kennen elke scanner op ons duimpje en kunnen u persoonlijk advies geven. Bel daarom met onze medewerkers of stuur hen een e-mail. Houdt u er dus wel rekening mee dat er obd2 systemen te koop zijn die universeel zijn qua gebruik en dat er ook merken zijn die enkel voor een specifiek merk gebruikt kunnen worden. Mocht u per ongeluk een fout hebben gemaakt dan hebt u altijd nog 14 dagen retourrecht. Stuur het product terug zodat we u een vervangend product toe kunnen sturen. Ook via de sociale media kunt u ons volgen. U vindt er informatie over de nieuwste producten den scherpste kortingen dus volg ons ook even op Facebook en Twitter.

Hebt u ten slotte nog enige vragen? Klim dan even in de pen

Een obd2 apparaat is snel besteld, zeker als u al een eigen account had aangemaakt. Maar dat is zeker geen voorwaarde:

  • Vul bijvoorbeeld eenmalig uw bedrijfsgegevens in. Wilt u als particulier een obd2 scanner kopen? Ook dat is trouwens bij ons een mogelijkheid,
  • Betaal vervolgens uw bestelde producten door het geld over te maken via een online betaalservice,
  • En wij zorgen er vervolgens voor dat u binnen een werkdag al gebruik kunt gaan maken van deze obd2 uitleesapparatuur

Mist u kabels, snoeren of een handige splitter? Kijk dan ook even tussen de diverse accessoires op de website van OBD Warenhuis.

Reageren is niet mogelijk