Hebt u weleens led inbouwspots overwogen?

Onze led inbouwspots zijn van hoge duurzaamheid. We spreken niet alleen over duurzaamheid vanwege het materiaal waarvan de led inbouwspots zijn gemaakt, hoofdzakelijk aluminium. Maar ook vanwege het simpele feit dat led verlichting vele malen zuiniger is dan spaarlampen laat staan gloeilampen. Ook binnen de led verlichting is er een verschil tussen de merken en dus tussen de duurzaamheid. Het heeft niet zo zeer te maken met de levensduur als wel met het verbruik van energie. Die wilt u uiteraard laag houden om zowel uw energierekening omlaag te krijgen als om iets terug te doen voor het milieu. Hopelijk krijgt u energie op een schone manier binnen door bijvoorbeeld over te stappen op duurzame energie en door het deels op te wekken met behulp van zonnepanelen. Wij verkopen enkel duurzame en zeer zuinige led verlichting waaronder de led inbouwspots waar we het graag in deze tekst uitgebreid over willen hebben. Klinkt u dat als muziek in de oren? Kijk dan even bij Ledshop Groen Ovatie en maak vandaag nog uw keuze. U kunt de led inbouwspots per stuk bestellen maar we geven u wel staffelkorting. Dat maakt onze webwinkel niet alleen erg geschikt voor particulieren die bijvoorbeeld hun keuken gaan verbouwen, maar ook zeer interessant voor het bedrijfsleven. We denken aan aannemers en verhuurders van grote appartementencomplexen. We kunnen u in ieder geval van allerlei led inbouwspots voorzien.

Onze led inbouwspots zijn uitermate duurzaam

Het feit dat we kwantumkorting, ook wel staffelkorting genoemd, geven op onze led inbouwspots en andere producten is slechts één van de vele voordelen van Groenovatie. Zo bieden we tevens:

  • Een zeer snelle levering want als u tijdens werkdagen voor 20:00 uur bestelt, dan hebt u de led inbouwspots de volgende dag al in huis.
  • We bezorgen met PostNL en als het totale bedrag boven de 20 euro uitkomt, dan betaalt u geen verdere verzendkosten.
  • U krijgt bovenop de standaard 14 dagen maar liefst 46 dagen extra bedenktijd. Dus in totaal kunt u bijna 2 maanden aanzien of het product naar behoren werkt en of het bevalt. Anders kunt u het vrijblijvend terugsturen, krijgt u uw geld terug of een vervangend product toegezonden.

U leest het, bij ons is de klant de koning. We leveren enkel led inbouwspots van bekende merken zoals Philips, Jung en Busch-Jaeger. Dit zijn de meest duurzame en kwalitatief hoogstaande producten zodat u waar krijgt voor uw geld. Onder de kasten bij het aanrecht van de keuken zullen ze niet misstaan. Of bouw ze in de schuine daken van uw zolder. Een andere plek is boven de werkbank in uw schuurtje of garage. En uiteraard kunt u deze led inbouwspots een mooie plek geven in uw badkamer. Het zal de sfeer zeker verbeteren. Hebt u een bar in uw woonkamer? Dan zijn de led inbouwspots wederom de beste oplossing. Elegantie, duurzaamheid en een aangename lichtval, dat is wat deze spots u bieden.

U hebt er weinig omkijken naar want ze gaan jaren mee

U kunt het laatste nieuws over kortingen en uitbreidingen in ons assortiment volgen door u te abonneren op de gratis nieuwsbrief. Ook via de populaire sociale media zoals Twitter, Facebook en Instagram kunnen we u snel op de hoogte houden. Hebt u enige hulp nodig met de installatie? Naast het feit dat we bij elk product een uitvoerige installatie bijleveren, kunt u diverse instructiefilmpjes op ons YouTube-kanaal bekijken. En ten slotte kunt u persoonlijk contact met ons opnemen via de mail en de telefoon. Hopelijk bent u tevreden over onze service en wilt u ons belonen met een goede rating!

Reageren is niet mogelijk