Hebt u nieuwe kozijnen nodig?

Kozijnen zijn als het ware de randen van uw ramen. Het verbindt de glazen ramen met de buitenmuren en zorgt ervoor dat uw glas netjes blijft zitten. Hebt u nog geen dubbelglas? Dan raden we u het wel aan om daar voor te zorgen. Want u kunt flink besparen op uw stookkosten en energiekosten omdat dubbelglas vele malen beter de warmte vasthoudt. Toch hebben de meeste mensen reeds gekozen voor dubbelglas en nieuwe woningen worden enkel zo opgeleverd. Toch kunnen uw kozijnen door de tand des tijds zijn aangetast. Is dat de reden dat u bijvoorbeeld uw oude versleten houten kozijnen wilt vervangen voor de kunststoffen variant? Of wilt u liever deze klassieke look behouden maar wel met energiebesparende plastieken kozijnen met een houtlook? Bij benitech.nl uit Enschede kan het allemaal. De kozijnen van plastic prefereren we boven de houten variant. Want u zult altijd beter kunnen isoleren met kunststof. Daarnaast bent u geen dief van de portemonnee want ze zijn vele malen goedkoper dan de houten modellen. Omdat het daarnaast ook nog eens een erg bewerkbare grondstof is, kunnen we kozijnen op maat maken in de vormen en afmetingen die u wenst. Zo hebt u natuurlijk hele andere eisen voor het kozijn van uw zolderraampje dan voor de grote ramen in uw slaapkamer en woonkamer. Laat dat werk in ieder geval maar aan ons over. We maken overigens enkel gebruik van topkwaliteit en leveren daarom alleen kozijnen van topmerken zoals VEKA en Schüco. En alsof dat nog niet genoeg is krijgt u op al onze producten maar liefst 20 jaar garantie!

We geven de voorkeur aan kunststoffen kozijnen

Een aantal voordelen van Benitech willen we u niet langer onthouden:

  • U doet geen aanbetaling. U kunt gebruik maken van ons speciale betaalplan zodat u per maand een vast bedrag kunt aflossen. Natuurlijk kunt u het ook in een keer na oplevering afbetalen.
  • We leveren enkel de beste kwaliteitsmerken aan kozijnen maar ook op het hang- en sluitwerk waarmee u de ramen kunt openen. Daarnaast bouwen we nog diverse andere producten rondom uw huis. Denk aan dakkapellen, schuifpuien en nieuwe voor- of achterdeuren.
  • Alles zal voor u geregeld worden maar we doen niets zonder overleg. U krijgt altijd te maken met één aanspreekpunt die u zowel telefonisch als per e-mail kunt aanspreken.
  • En we willen ook niet onbenoemd laten dat we wekelijkse aanbiedingen weggeven op diverse merken en producten.

Vergeet dus niet om ons te volgen via de sociale media zodat u snel gebruik kunt maken van de kortingen op onze kozijnen. Er zijn aldus vele redenen om uw kozijnen te vervangen en ook diverse argumenten om met ons in zee te gaan. U wilt immers ook beter isoleren en lagere stookkosten hebben. U wilt ook weinig onderhoud hoeven plegen aan uw kozijn en dat is al genoeg reden om voor de kunststoffen modellen te kiezen.

Wilt u graag iets meer weten? Neem dan vooral even contact met ons op

Voordat u het werk uit handen geeft wilt u wel weten wat voor vlees u in de kuip hebt liggen. Daarom vindt u vele voorbeelden van onze reeds afgeronde producten op onze website en de sociale media. Doe inspiratie op en overleg met uw partner. We komen trouwens ook graag bij u op de koffie om hier tot in detail over te praten. Onze bouwspecialist kan direct de maat opnemen en een offerte voor u opstellen. Ons bedrijf heeft en klantenbeoordeling van maar liefst 4,5 sterren uit 5 en daar zijn we behoorlijk trots op. Laat ook gerust even een review achter of geef ons een rating!

Reageren is niet mogelijk