Goedkoop springkussen huren

Goedkoop springkussen hurenJe bent een familiedag of personeelsdag aan het plannen en hoort zojuist dat ook de kinderen welkom zijn. Dan moet je natuurlijk ook voor hen leuke activiteiten hebben om zich te kunnen vermaken. Waar je volwassenen gemakkelijk tevreden houdt door statafels neer te zetten en simpelweg voor lekker eten te zorgen, hebben kinderen doorgaans iets meer eisen. Ze zijn snel verveeld en hebben een korte aandachtsspanne. Daarom is het goed om te weten dat je bij Attractieverhuur Moonen allerlei super toffe (kinder)-attracties kunt huren. Je kunt er bijvoorbeeld waterpretartikelen, zeskamp spellen en zelfs een springkussen huren. Deze laatste optie is super geschikt voor personeelsdagen of familiedagen omdat kinderen uit alle leeftijdscategorieën zich ermee kunnen vermaken. Als je ze goed instrueert en vertelt dat ze met iedereen rekening moeten houden zijn zelfs de kleinste kindjes veilig op het springkussen. Uiteraard spreekt het voor zich dat er wel iemand bij moet zijn die toezicht houdt, maar dit is natuurlijk bij de meeste kinderactiviteiten het geval. Als je overtuigd bent en een springkussen wil huren voor deze dag kun je dat het beste doen bij Attractieverhuur Moonen. Zij zijn namelijk (zoals de naam het al zegt) gespecialiseerd in het verhuren van allerlei verschillende attracties. Als je enkel een springkussen niet voldoende vindt kun je dus tegelijkertijd ook iets anders huren en tegelijk bij je thuis of op het bedrijfsadres laten opbouwen. dat doet Moonen namelijk ook, ze bouwen de attracties zelf op en af, waardoor je er in feite geen omkijken naar hebt.

3 in 1 springkussen huren

Bij Attractieverhuur Moonen heb je de keus uit verschillende springkussens. Ze hebben onder andere open en overdekte springkussens, afhankelijk van of je het binnen of buiten wilt plaatsen (in verband met eventuele regen) en daarnaast kun je er een springkussen huren met een bepaald thema, zoals:

  • Een Aladdin springkussen
  • Een Ajac Lucky springkussen
  • Een kinderpaleis springkussen
  • Een dierenspringkussen
  • Een zeewereld springkussen
  • Een prinsessen springkussen

Naast bovenstaande opties heb je nog de keuze uit tientallen andere opties als je een origineel springkussen wilt huren. Het is haast onmogelijk om bij Attractieverhuur Moonen niet te slagen omdat ze zoveel keus hebben. En als je een springkussen niet zo leuk vindt hebben ze gelukkig nog meer dan genoeg andere opties voor een gezellige personeelsdag inclusief kinderen.

Sport attracties huren online

Als je een springkussen huren niet zo origineel vindt, of simpelweg iets moet regelen voor een groep met enkel volwassenen kun je ook bij Attractieverhuur Moonen terecht voor spellen voor volwassenen. Je kunt er allerlei sport attracties huren zoals opblaasbare voetbalvelden, boardings en korfbalnetten. Liever iets minder sportiefs? Dan ga je voor een middagje spelletjes doen met zn allen. Huur bijvoorbeeld een set met kermisattacties zoals ballen gooien, of boek de set oud Hollandse spellen voor urenlang plezier met zijn allen. Als je met een groep vrienden een avondje plant en je houdt wel van een beetje spanning kun je ook allerlei kansspelen huren bij Attractieverhuur Moonen. Met wie wil jij een gokje wagen? Leer pokeren met de handige set inclusief pokertafel en probeer te winnen van al je vrienden, terwijl je kinderen zich ook vermaken omdat jij bedacht had een springkussen te huren. Werkelijk een feest voor iedereen dus! Lees meer…

Reageren is niet mogelijk