Gietvloer toepassen in bedrijfsomgeving

Ben jij voor jouw bedrijf of instelling aan het nadenken over wat voor soort vloer de juiste keus is? Dan moet je zeker eens de gietvloer overwegen. Dit materiaal heeft diverse voordelen te bieden die je bij andere vloermaterialen niet aan zult treffen. Een eerste pluspunt, dat voor velen heel belangrijk zal zijn, is dat het helemaal naadloos aan te brengen is. Dit betekent dat het strak van muur tot muur ligt, zonder kiertjes en zonder naden. Je hebt dus geen last van oneffenheden of van kieren waar zich stof kan verzamelen. Dit maakt het heel geschikt voor toepassing in bijvoorbeeld zorginstellingen, waar hygiƫne uiteraard erg belangrijk is en een vlakke vloer van belang is vanwege het rijden met bijvoorbeeld rolstoelen. Maar een gietvloer kan ook erg praktisch zijn in de industrie, deels vanwege dezelfde facetten, maar ook vanwege het feit dat dit vloermateriaal waterdicht is. Vloeistoffen kunnen dus niet weglekken, wat gunstig is als er gewerkt wordt met producten die schadelijk zouden kunnen zijn voor het milieu. Daarnaast is het ook nog eens zo dat een gietvloer een hoge belastbaarheid kent en niet snel slijt. Allemaal punten die het voor gebruik in instellingen en bedrijven tot een zeer goede keus maken.

Gietvloer voor woningen

Niet alleen voor deze locaties zijn deze eigenschappen gunstig, dat zijn ze natuurlijk ook als het aankomt op particulier gebruik. Een gietvloer kan heel goed in woningen toegepast worden en daarbij profiteer je eigenlijk van dezelfde punten als eerder genoemd. De hoge slijtvastheid is natuurlijk erg prettig, want dit betekent dat je niet snel weer een nieuwe vloer aan zult hoeven leggen. Dat het geheel naadloos is, betekent dat het schoonmaken erg eenvoudig gaat en dus minder tijd kost, altijd prettig uiteraard! Daar komt nog bij dat een gietvloer zacht aanvoelt aan de voeten en daardoor erg prettig is om over te lopen en om op te spelen. Voor kinderen dus heel fijn, maar ook erg aangenaam voor wie graag op blote voeten loopt. Het feit dat het materiaal waterdicht is, betekent dat het ook heel goed toegepast kan worden in de keuken en in de badkamer. Je kunt het dus feitelijk overal in huis gebruiken, tot aan de garage aan toe. Dit zorgt voor een zeer mooie uitstraling en ook dat maakt dus dat het een goede optie is. Kies je voor een gietvloer, dan profiteer je dus van:

  • lange levensduur door hoge slijtvastheid
  • aangenaam gevoel aan de voeten
  • waterdichtheid, dus in iedere ruimte toepasbaar
  • naadloos en glad en daardoor gemakkelijk schoon te houden
  • een mooie uitstraling

Decochip: lage prijzen voor prima kwaliteit

Overweeg jij ook de aanleg van een gietvloer in jouw woning of bedrijf? Dan is het goed om te weten dat je deze zelf aan kunt leggen. De materialen zijn tegenwoordig dusdanig dat je met de juiste hulpstukken en een goede instructie dit echt prima zelf kunt doen. Bestel jij het materiaal hiervoor bij Decochip, dan bieden zij jou de mogelijkheid om gratis een workshop bij hen te volgen. Hierin kun je alles leren wat je moet weten over de aanleg van dergelijke vloeren, zodat je zeker weet dat je goed voorbereid aan de slag gaat. Decochip is een uitstekende keus voor wanneer je een gietvloer wilt, omdat zij producten van een goede kwaliteit leveren tegen zeer scherpe prijzen. Zij zorgen er bovendien voor dat je altijd de gewenste kleur krijgt, zodat deze goed past bij jouw woning of bedrijf. Er zijn namelijk heel veel kleurvarianten mogelijk. Wil jij met een gietvloer aan de slag gaan, dan is het dus verstandig om te kiezen voor de producten van Decochip!

Reageren is niet mogelijk