Genieten van warme voeten met elektrische verwarming

Het is toch gek dat een kamer enorm warm kan zijn en dat je dan toch nog koude voeten hebt. Vooral vrouwen hebben vaak last van koude voeten en koude handen. Vrouwen zijn net iets koudbloediger dan mannen. Voor mannen is dit lang niet altijd een voordeel, want vrouwen vinden het maar wat fijn om hun koude handen en voeten op te warmen via het warmere lichaam van de man. Dat is prettig voor de vrouw, maar erg koud en onplezierig voor de man. Het is dus beter om te voorkomen dat een vrouw last krijgt van koude voeten. Maar dat betekent dat je de thermosstaat soms wel op 24 of 25 graden moet zetten. Pas dan is een vrouw echt helemaal warm, maar als man heb je het dan veel te heet. Dit komt omdat de warmte niet gelijkmatig door de ruimte wordt verspreid. De warmte van een traditionele radiator gaat omhoog richting het plafond. Radiatoren zijn vaak aan een zijmuur bevestigd. Dat betekent dat de warmte via de muur omhoog gaat en vervolgens verspreidt de warmte zich direct onder het plafond. Dat betekent dat het boven veel warmer is dan onder. Sterker nog, de vloer is het gebied waar je de minste warmte zult vinden. Vandaar dus de koude voeten. Dit kun je oplossen door te kiezen voor elektrische verwarming. Want als je kiest voor elektrische verwarming, dan kun je ook kiezen voor vloerverwarming. De warmte start dan bij de vloer en gaat vandaar omhoog. Dat betekent dus dat je voeten in ieder geval altijd lekker warm zijn. Daarnaast wordt de warmte gelijkmatig verspreid, want de warmte gaat immers vanaf de vloer omhoog. Het is in dat geval dus niet zo dat vooral de zijkanten van de woning en het plafond worden verwarmd. Daarnaast voelt het ook veel comfortabeler in je woning als je kiest voor elektrische verwarming. Niet alleen ben je zelf warmer, maar ook de manier waarop je wordt opgewarmd voelt fijner wanneer je elektrische verwarming in je huis hebt. Als je namelijk gebruik maakt van een gewone radiator met water, dan heb je altijd te maken met warme lucht. De lucht in je woning wordt opgewarmd en dit voel je dus ook heel nadrukkelijk. Als je van buiten komt, dan is het vaak net alsof je tegen een muur van warme lucht aanloopt. Het is weliswaar lekker warm, maar het is niet altijd even comfortabel. Met elektrische verwarming heb je dat probleem niet. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor infrarood panelen. De warmte die hier vanaf komt is te vergelijken met de warmte van de zon. Je weet hoe comfortabel het is om opgewarmd te worden door de zon, dus als je dat ook in je huis kunt realiseren, dan is dat uiteraard des te beter.

Kom naar electriccomfort.nl voor elektrische verwarming

Als je wilt overstappen op elektrische verwarming, dan kun je terecht op electriccomfort.nl. Hier vind je allerlei verschillende toepassingen van elektrische verwarming. Of je nu infrarood panelen wilt installeren of toch liever vloerverwarming, in beide gevallen ben je bij electriccomfort.nl aan het juiste adres. Je kunt hier terecht voor de aanschaf én installatie van elektrische verwarming.

Waarom Electric Comfort?

Wellicht vraag je je af waarom je zou kiezen voor Electric Comfort. Daar zijn verschillende redenen voor aan te geven en een paar daarvan zijn hierboven al naar voren gekomen. Als je kiest voor electriccomfort.nl, dan profiteer je in ieder geval van de volgende voordelen:

  • Afspraak is afspraak
  • 24-uursservice
  • Gegarandeerde kwaliteit producten

Dus aarzel niet langer en surf snel naar electriccomfort.nl.

Reageren is niet mogelijk