Geen omkijken meer naar de facturen dankzij een handig facturatieprogramma

Het is voor iedere ondernemer vaak een noodzakelijk kwaad wanneer er facturen verstuurd moeten worden. Het is geen taak die per se heel erg vervelend of moeilijk is, maar het is ook geen taak waar je plezier uit haalt. Het is iets dat erbij hoort en dat je daarom voor lief neemt. Maar als je er zonder kon, dan zou je de taak meteen buiten de deur zetten. Nu kun je er natuurlijk niet zonder, maar dankzij een facturatieprogramma van teamleader kun je het opstellen en versturen van facturen wel makkelijker maken. Met het juiste facturatieprogramma, kun je een hoop taken automatiseren of in ieder geval een stuk makkelijker maken. Door gebruik te maken van templates kun je facturen eenvoudiger opstellen. Via automatische generatie kun je informatie tevoorschijn toveren zonder dat je alles opnieuw moet typen. Mocht je te maken hebben met urenregistratie, dan kun je ook dat makkelijk automatiseren via het facturatieprogramma. Je hoeft dan niet meer handmatig alle uren op te tellen, want dat wordt meteen geregeld door het facturatieprogramma. Ook het opstellen en versturen van betalingsherinneringen is een fluitje van een cent met het facturatieprogramma van teamleader. Je kunt zelf de tijd aangeven waarbinnen een factuur betaald moet worden. Deze tijd kun je dan in het systeem invoeren. Zodra de betalingstermijn wordt overschreden, dan zal het facturatieprogramma automatisch een herinnering versturen, zonder dat jij er ook maar erg in hebt dat een factuur nog niet is betaald of dat er een herinnering verstuurd moet worden. Mocht deze herinnering ook niet worden betaald, dan krijg je uiteraard een seintje, want in dat geval moet je andere stappen ondernemen. De ervaring leert echter dat veel mensen bewust of onbewust wachten met betalen tot er een herinnering op de deurmat valt. Deze wordt in de regel wel meteen betaald. Betalen is immers wat men niet als prettig ervaart en iets wat men niet als prettig ervaart wil men vaak uitstellen tot het laatste moment. Daarom zie je dat men vaak betaalt als er een herinnering wordt verzonden. Juist omdat dit zoveel voorkomt en dus niet incidenteel is, is het fijn dat het facturatieprogramma herinneringen automatisch kan versturen. Het is alsof de betalingstermijn in totaal 4 weken is waarbij er na 2 weken een herinnering wordt verzonden dat de termijn bijna voorbij is.  Dus als je niet teveel tijd kwijt wil zijn aan het opstellen en versturen van facturen en dergelijke, zorg er dan voor dat je zoveel mogelijk automatiseert via een facturatieprogramma. Hieronder lees je meer over het programma en hoe je het in gebruik kunt nemen. 

Ontdek alles over het facturatieprogramma via teamleader.be

Als je nieuwsgierig bent naar deze software, dan kun je via de site meer te weten komen over het programma en de vele functies zoals: 

  • Handige templates voor facturen
  • Tijd besparen met automatisering 
  • Integraties met andere boekhoudsoftware

Dus komt naar de site en ontdek de kracht van teamleader.nl 

Probeer het programma zelf uit

Als je overweegt om het programma te gaan gebruiken, maar twijfelt of het wel iets voor jou is, maak dan gebruik van de gratis proefversie. 

Reageren is niet mogelijk