Elektronische handtekening: overzichtelijk en snel

Elektronische handtekening: overzichtelijk en snelEen kantoor huren voor een dag of voor een uur. Samenwerken met mensen die je niet kent op hetzelfde kantoor en morgen weer compleet andere mensen om je heen. Vandaag werken in Groningen en morgen in Amsterdam. Dat is waar ons bedrijf zich hard voor maakt. Wij zorgen ervoor dat lege kantoorpanden gebruikt kunnen worden door mensen die simpelweg het kantoor huren voor een bepaalde tijd. Of een onbepaalde tijd wanneer je juist op zoek bent naar een plek waar je vast aan het werk kunt. We zijn hier in 2010 mee gestart in Zweden en bieden onze diensten sinds een jaar ook in Nederland aan. We hebben langer met Nederland gewacht omdat we nog geen goede aanbieder gevonden hadden voor de elektronische handtekening, iets wat in Zweden eigenlijk al gewoon standaard te noemen is. Nu Stiply een goede elektronische handtekening aanbiedt, hebben we ons aanbod naar Nederland uit kunnen breiden. De elektronische handtekening maakt het voor ons mogelijk om snel te verhuren en te huren, iets wat zonder de elektronische handtekening compleet onmogelijk geweest zou zijn.

Het nut van de elektronische handtekening

Zonder de mogelijkheden rond de elektronische handtekening was het voor ons niet mogelijk geweest om onze diensten aan te bieden. Voordat een huurder gebruik kan maken van een kantoorlocatie, moet er een contract ondertekend worden. Dat is niet praktisch, maar aangezien dit een wettelijke eis is, kunnen we er niet omheen. De meeste freelancers en zakenmensen kunnen niet een maand in het voren plannen waar zij aan het werk willen en met wie zij samen willen werken. Dankzij de elektronische handtekening is dat ook niet meer nodig. Het werkt als volgt:

  • je gaat naar een bepaalde locatie waar je vervolgens onze gegevens vindt op de deur.
  • Je opent de link via QR,
  • je kunt direct een elektronische handtekening zetten en binnen een paar minuten krijg je de inlogcode.
  • Die kun je gebruiken om toegang te verkrijgen tot het gebouw.

Ben je eenmaal klaar, dan laat je dat via de link weten en kun je gewoon weer naar huis. Of naar de volgende locatie. Op die manier wordt het een stuk makkelijker om flexibel te zijn. De enige eis die we wel toe hebben moeten voegen aan het systeem voor Nederland is dat je een account moet hebben bij ons om hier gebruik van te maken. Daar hebben we nog geen software voor weten te maken.

Een klein begin, maar we zijn in opmars

We waren een van de eerste bedrijven die hiermee begonnen is in Zweden. We waren ruim op tijd in Denemarken en ook in Belgiƫ hebben we al flink voet aan de grond gekregen. In Nederland hebben we te maken met een kleine achterstand, waardoor we nog niet het enorme aanbod hebben dat we willen hebben. Maar aangezien we samenwerken met Stiply.nl nemen we aan dat we de achterstand binnen korte tijd weg kunnen werken omdat alle mensen onze flexibiliteit nu al waarderen. Onze klanten die eenmaal gebruik gemaakt hebben van onze diensten komen binnen korte tijd weer terug en we zien een steeds breder bestand opgebouwd worden. Daarnaast hebben we redelijk wat verhuurders gevonden die ook in Denemarken, Belgiƫ of Zweden actief zijn en die ons kennen. Zij hebben aangegeven dat zij ook op de Nederlandse vastgoedmarkt graag samen willen werken met ons, wat betekent dat het aanbod aan kantoorlocaties binnen korte tijd sterk toe zal nemen. Dit zal zeker bijdragen aan het succes van de website, waarmee we ook de software weer verder uit kunnen bouwen voor de Nederlandse markt.

Reageren is niet mogelijk